2017. február 21., kedd

Eladó ház hódmezővásárhely belváros

Hódmezővásárhely ) ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Erzsébeti út elején családi ház eladó ! Ft Gyulai utcán rendezett családi ház üzlethelyiséggel együtt eladó ! Eladó téglaház a BELVÁROS szélén! Az ingatlan kitűnő fekvésű, és 8nm-es telek tartozik hozzá. A földszinten egy hálót, egy a fedett teraszkapcsolattal rendelkező nappalit , fürdőt valamint konyhát és étkezőt is találunk.


Eladó ház hódmezővásárhely belváros

A ház szobával és 1m²-es telekkel rendelkezik. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Belváros városrészen m² alapterületű családi ház eladó.


Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. LUXUSINGATLAN A BELVÁROS kÖZELÉBEN! A szépen rendben tartott modernizált főépület mellett gázfűtéses melléképületek is találhatóak a telken.


Eladó ház hódmezővásárhely belváros

A ház melegét a gáz központi fűtés adja,melynek fogyasztása csekély a vegyes falazatnak köszönhetően. Lehetőség van vegyes tüzelésre kazánnal és cserépkályhával is. A telek mérete és a belváros közelsége, vállalkozás létesítésére is lehetőséget ad. A társasházat kamerarendszer védi, és a közös képviselő is a házban lakik, aki egyből kiszúrja, ha valaki téblábol a társasház előterében, és kedvesen rákérdez a vendégre!


A ház egy egységet képez , de két függetleníthető , külön is megközelíthető lakóteret tartalmaz. A tágas környezetben álló összkomfortos ház rendelkezik minden adottsággal a nyugodt családi élethez. Rapcsák András utcán fekvő polgári házban található lakásból és melléképületből álló rész. Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez, de ebben személyes adatok nem tárolódnak.


HÓDMEZŐVÁSÁRHELYEN, frekventált helyén, lakó-pihenő övezetben, de a belváros közelében kínálom eladásra ezt a jó állapotú tágas családi h. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Több friss, ellenőrzött eladó eladó hirdetés: 1m2-es szobás új építésű. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó hódmezővásárhelyi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


Gyors hirdetéskereső - tulajdonostól eladó ingatlanok, és ingatlanirodák ajánlatai közt keresés. A Startlakon 1db fényképes hódmezővásárhelyi eladó családi ház hirdetés vár. Ingatlanközvetítői tevékenység. Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését!


A tágas családi ház frekventált, jó közlekedésű helyen található. Rendszerünk segítségével szakértőink nem. Ezek valaha lakhatóak voltak, mára azonban már csak felújítást követően lennének életvitelre alkalmasak. Ne maradjon le Ön sem, már csak néhány elérhető lakás maradt! Eddig 1alkalommal nézték meg.


Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Akár fiataloknak akár idősebbeknek megfelelő otthon lehet.


Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések