2017. február 1., szerda

Eladó ház dabas

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Dabason nm-s családi ház eladó ! Dabas területén az Ingatlannet kínálatában.


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Dabas -Szőlők területén generációs családi ház eladó ! Dabas frekventált részén, nagyon jó állapotban lévő, tetőtér beépítéses, 110m2-es családi ház , igény esetén akár teljes bútorzattal eladó. Azonnal költözhető állapotú , egy festést igénylő ingatlan , könnyűszerkezetes nm.


Dabas egyik burkolt utcájában, Ahol minden közmű bent van , kivéve a városi víz. Vízellátása fúrt kútról történik, mely vizsgált tiszta jó minőségű ivóvíz. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Dabas házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta.


Eladó ház dabas

Dabas aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Dabas északi városrészén, Sáriban található egyszintes, szobás családi ház eladó. Az épület a 90-es években tetőcserén esett át, ma. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni.


Kizárólag a CDC Ingatlaniroda kínálatában! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hivjon. Dabas központjában megvételre kínálok egy 1nm alapterületű, szintes családi házat. A ház a 70-es években épült tégla fa.


Eladó ház dabas

Ha egy igazán nívós otthont keres, jó hírem van, megtaláltam Önnek. Az ingatlan a 90-es években téglából épült, tetőtér beépítéses, illetve az egész ház alatt pince található. Dabas - eladó , kiadó, új és használt ingatlanok, térképes ingatlanok óriási választékban. Vezetékes víz nincs a házban, de a csatorna hálózatra rá van kötve. A tulajdonosok aprólékosan, rendkívűl igényesen alakították ki.


Nagy tágas telek, ennek megfelelően tágas világos terek az ingatlan belsejében is. A részleteket érdemes megtekinteni személyesen. Dabas közkedvelt részén eladóvá vált egy szobás parasztház. A vályog építésű m2-es családi ház 6m2-es telken helyezkedik el. A közművek közül víz, csatorna és villany található az ingatlanban.


Eladó ház dabas

Gáz az utcáról bevezethető. A fürdőszobában egy villany bojler kerül még bekötésre. Keressen Dabas ingatlan hirdetései között magánszemély és közvetítő irodák kínálatából az Ingatlan1. A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Eladó ház Dabas , , szoba.


Budapesttől percre, Dabas csendes utcájában, eladó , egy nm-es családi ház , 7nm-es telekkel. A házban található: Előszoba, Étkező-Konyha, Kamra,. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás új építésű ikerházi H. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó dabasi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések