2017. február 9., csütörtök

Alakformáló fürdőruha

LASCANA – It’s a woman’s world Fehérnemű és fürdőruha webáruház! Németország és Ausztria után Magyarországon is megnyílt a márka ruházati webáruháza, ahol hatalmas fehérnemű-, alsónemű- és fürdőruha -választék várja a kedves vásárlókat. Ideje hát megtalálni az alkatodhoz illő fürdőruha fazont!


Alakformáló fürdőruha

Az egyrészes fürdőruha előnye, hogy alakformáló hatással bír, ennek köszönhetően hogy meghosszabbítja a sziluettet és karcsúbb megjelenést varázsol. Emellett jótékonyan takarja az esetleges hurkákat a derék körül, és a kívánatosnál nagyobb pocakot, takarja. Alakformáló fürdőruha csak a Te méretedben! Ha szeretné hogy a fürdőruha kicsit összetartson, formálja az alakodat, akkor idális választás számodra az alakformáló fürdőruha.


Az alakformáló fürdőruhákta jellemző, hogy elev erős anyagból készülnek. A hasi részen pedig extrán megerősítettek. Teljesen bélelt, alakformáló fürdőruha mely a hasra, hátra és ülepre van alakformáló hatással.


Ahhoz, hogy fürdőruhát viseljen, nem kell szupermodellnek lennie: karcsú vagy telt, sovány vagy molett, minden test egyformán szép! A LASCANA webáruháza segít Önnek abban, hogy a vízparton vagy a forró napsütésben is a legjobb formáját hozza, és a lehető legtöbb női fürdőruha közül válogathasson. Fedezd fel a Női, a Férfi- és a Gyemekkollekciót! Egyrészes fürdőruha és tankini Nem tartod magad divatfüggőnek, de azért mégis szeretsz képben lenni a legújabb trendekről? Ha igen, akkor érdemes körülnézned a Calzedonia által kínált egyrészes fürdőruhák és tankinik között, amelyek garantáltan lekötik a figyelmed!


A világ legnagyobb sikerei - legalacsonyabb árak. Az idei fürdőruha divat trendek már elérhetőek. Fürdőruha forró nyári örömökre.


Kivehető szivacsbetéttel, bélelt mellrésszel és mell alatti gumiszalaggal, amely jobb tartást biztosít. Használati, kezelési és mosási útmutató. Hogyan válasszunk megfelelő méretű fehérneműt? FÜRDŐRUHA NEM CSAK TENGERPARTRA. Igaz hogy a fürdőruhák szezonja főleg nyáron van, egy stílusos fürdőruhára egész évben szükséged lesz.


Főleg ha imádod a tengerparti kirándulásokat télen is, vagy csak szeretsz úszni járni. A bikinik az egyrészes fazonú fürdőruhák az előnyösebbek mint csodatévő alakformáló fürdőruha ? Mindenképp jó lenne tisztába lenni milyen szempontokat is vegyél figyelembe a testalkatod függvényében, mielőtt átnézed a női fürdőruha kínálatot. Kisebb a melled mint szeretnéd?


Alakformáló fürdőruha

A Dorina Cannes egyrészes alakformáló fürdőruhában igazán magabiztosnak érezheted magad! A speciális szabása és anyaga laposabb hasat és karcsúbb derekat varázsol. Az állítható széles pántjai és a rugalmas, lapos varratokkal és szegélyekkel ellátott anyaga megfelelő tartást és kényelmet ad. A régi fotókon gyakran látunk nyakig beöltözött hölgyeket a parton, akik fodros fürdődresszekben, térdig érő „töröknadrágokban” pózolnak.


Hasban erőseknek online vásárlás az OTTO. Bár napjainkban szerencsére már számtalan alakformáló fehérnemű elérhetővé vált, azokban az időkben csupán a melltartó elődje, a fűző volt elérhető a nők számára. Legfrisebb online webshop fürdőruha árak. A megfelelő fürdőruha kiválasztásakor figyelembe kell venni olyan egyéni adottságokat, mint a mellbőség, a testalkat, a magasság és a bőr vagy éppen a haj színe.


Az ideális fürdőruha előnyösen rejti el az esetleges testi hibákat, és ügyesen kiemeli a vonzó női vonalakat. Milyen fürdőruha illik az alakomhoz? Egy jól megválasztott női fürdőruha által sokkal magabiztosabbá és vonzóbbá válhatunk, mely élménytől kár lenne megfosztanunk magunkat. Mindannyian mások vagyunk, és más adottságokkal rendelkezünk, így természetes, hogy a különböző fazonokat preferáljuk.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Emilia alakformáló olasz egyrészes fürdőruha. Hozzáadás a kedvencekhez Hozzáadás a kedvencekhez.


Alakformáló fürdőruha

Mindenki tudja, hogy egy jól eltalált frizura, egy szép smink csodákat tehet egy nővel. Ugyanígy egy jól szabott, csinos ruha és persze alakformáló fürdőruha is bír ezzel a varázserővel. Szivacskosaras,karcsúsítóbéléses fürdőruha ,szabályozható vállpánttal. Kellékek nikkelmentesek. Ajándék vízálló Bahama backpackkel.


Kíváncsi vagy, hogyan mutatnának rajtad Amourette, vagy Magic Boost melltartóink?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések