2017. február 13., hétfő

Google fiók váltás

Kattintson a jobb felső sarokban lévő profilképére vagy monogramjára. Betűket, számokat és pontokat használhat. Ha az új felhasználó nincs jelen: Koppintson a Most nem lehetőségre. Válaszolnia kell majd néhány kérdésre, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban Ön a fiók tulajdonosa, a rendszer pedig e-mailt küld Önnek. Ha nem kapja meg az e-mailt, tegye a következőket: Ellenőrizze a Spam és a Levélszemét mappákat.


Google fiók váltás

A lenti lépések megismétlésével több fiókot is megadhatsz az eszközön. Gmail- fiók létrehozása. Ez a lehetőség akkor hasznos, ha másnak adja át az eszközt, és el szeretné távolítani róla a személyes adatokat. Windows rendszeren a felhasználói fiók váltását érintő kérdéseddel a Microsoft Community fórumát kerested fel.


A bal oldali menüből választ ki a Biztonság menüpontot! A megjelenő oldalon kattints a Jelszó módosítása gombra! Add meg a jelenlegi jelszavadat! You can review and adjust some privacy options now, and find even more controls if you sign in or create an account.


Google fiók váltás

Amikor megkapja az ellenőrző e-mailt, a mezőben adja meg a kapott biztonsági kódot, és az Ellenőrzés lehetőségre kattintva igazolja, hogy az Öné a fiók. Megjegyzés: A megadott e-mail-cím nem lehet használatban Microsoft- fiók aliasként. Ha sikerült, megjelenik a „Módosította az elsődleges alias nevét” üzenet. Kapcsolatot tarthatsz barátaiddal, családtagjaiddal és más ismerőseiddel. Megoszthatsz fényképeket és.


Nyissuk meg a Beállítások menüpontot, majd keressük meg a Fiókok részt. A fiókválasztónál (ahol mind a 2-fiók látszik), menü gomb, Fiókbeállítások, kiválasztod (rányomsz) az egyik fiókot, és Remove account. A válasz 1-ban hasznosnak tűnik. Váltás helyi fiókról Microsoft-fiókra (Windows 10) Ha Windows eszközt használ, lehetséges, hogy a Microsoft- fiók használata nélkül jelentkezett be.


Google fiók váltás

Az alábbi lépéseket követve láthatja, hogy melyik fiókot használja jelenleg. A fiók létrehozásához kattintson az Engedélyezés elemre. Fiókja elhagyása nélkül rendszerezheti leveleit, együtt dolgozhat másokkal és felhívhatja ismerőseit.


Set up your profile and preferences just the way you like. Switch between devices, and pick up wherever you left off. Olvasd el az alábbi szerződés(eke)t, és a lap alján a megfelelő jelölőnégyzet(ek) bejelölésével jelez hogy elfogadod-e.


A továbblépéshez el kell fogadnod a szerződés feltételeit. Ingyenes csatlakozás és egyszerű használat. Továbblépve létrehozhatod Steam fiókodat és beszerezheted a Steamet, a PC és Mac játékosok vezető digitális tartalomtovábbító megoldását.


Az Office nyelvi beállításait megjelenítő párbeszédpanelen adhat hozzá nyelveket, és kiválaszthatja az Office-alkalmazások megjelenítési, súgó- és elemleírásnyelvét. Az egyik nap betévedt egy ügyfél, hogy kapott egy használhatatlan androidos telefont a telekomtól. Nincs rajta egy telefonszám se. A másik készülékén pedig minden rajta van. Töltsd meg az ünnepeket szórakozással.


Fedezd fel a következő kedvenc játékod. Az Azure ingyenes fiókjával intelligens alkalmazásokat hozhat létre az Azure Cognitive Services segítségével, beleértve szolgáltatást, amelyet most hónapig ingyenesen használhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések