2017. december 21., csütörtök

Eladó ház kiskanizsa

Eladó ház kiskanizsa

Nagykanizsa) ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Az ingatlan 1nm-es telken található, tégla falazattal.


Eladó ház kiskanizsa

Kiskanizsa családi ház , kis udvar 13. A külső nyílászárók részben cserélve voltak, a tető teljesen új, a fürdőszoba és a konyha éve lett felújítva. A földszinten nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, szoba és garázs, a tetőtérben szoba és fürdőszoba, valamint nagy déli és nyugati tájolású terasz van. Beton alap, beton födém, A 6nm-es telekre épített ház össz.


A lakás helyiségei: külön nyíló, teljes értékű szoba (egyik erkélykapcsolattal), folyosó, konyha, fürdőszoba, WC, kamra. A házhoz telek nem tartozik. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: m2-es szobás beköltözhető sor.


Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó nagykanizsai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Eladó nagykanizsai házak.


Az épület tetőtér beépítéses, melynek a földszintje felújított , a tetőtér befejezésre vár, a. A Startlakon db fényképes nagykanizsai eladó családi ház hirdetés vár. Helyiségei: külön ny. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron.


WC-vel egyben, kamra és. Egy nyári konyha is van. A telek mérete és a gazdasági épületek ideálisak gazdálkodásra. Országos ingatlan kereső és hirdető oldal.


Regisztráljon és hirdessen! Belvárosi, magasföldszinti, erkélyes, 75m2-es lakás! Csendes, zöldövezeti utcában található, arra közlekedik a helyi járatos busz. A padlófűtéshez kialakították a fűtőrendszert, de a kazán még nincsen beszerelve. Zala megye déli részén, a Mura folyótól km-nyire északkeletre, a Zalát és a Murát összekötő Principális-csatorna két oldalán épült.


Földrajzilag a Zalai-dombságban, a Zalaapáti-hát területén fekszik. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Az egyszintes ház bővíthető a tetőtérrel, a feljárat kialakított, de befejezésre szorul.


Fűtése: cirkókazánnal történik, de a nappaliban egy impozáns cserépkályhával rásegítenek a fűtésre. Ha szeretne egy olyan családi házat, amelyet a saját ízlése szerint fejezhet be, akkor most ne szalassza el a lehetőséget! M Ft Érd Ér Tusculanum. A hitelkalkulátor eredményei sem önmagában, sem részben nem képeznek ajánlatot vagy felhívást semmilyen pénzpiaci termék igénybevételére, és sem maga a kalkulátor, sem annak bármely digitális, nyomtatható tartalma nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként, célja kizárólag a figyelem felkeltése!


Megújultak a: teljes elektromos és vízvezeték rendszer, a hideg és a meleg burkolatok, a szerelvények, a nyílászárók (műanyag), a redőnyök, a fűtési rendszer, a radiátorok, a beltéri és bejárati ajtók, konyhabútor, új sarokkádas. n Sie uns am Handy wo auch immer, wann auch immer. Probieren Sie unsere Mobilapplikation, und Ihr neues zu Hause in dem größten Immobilienangebot Ungarns. Grabant János Ingatlan Manager ingatlan kínálata. Az ház tulajdonviszonyai rendezettek, rövid határidőn belűl költözhető!


Ajánlom két generációnak vagy nagycsaládosokank a CSOK kedvezmény igénybevételével! Kérem tekintsük meg együtt a házat, ha lát benn fantáziát, egyezzünk meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések