2017. december 5., kedd

Eladó házak részletfizetésre

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Szekszárdtól km-re, Fadd csendes, biztonságos utcájában, megbízható szomszédok mellett, hosszú verandás 104m2-es családi ház eladó , vagy kisebbre cserélh. A szobák külön bejáratuak. Fűtése gáz cirko, de van vegyestüzelésű kazán is.


A házhoz tartozik garázs,pince,melléképület. A kert gazdálkodásra alkalmas ,de van benne gyümölcsfák, szőlő,fúrtkút. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Szentes házait (családi házak , sorházak, kastélyok, tanyák, ikerházak, házrészek) listázta. Szentes aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.


Hajdú megye, Polgár, családi ikerház egyik fele eladó , mely összesen 1nm. A telek 5nm-es, melyen zárható garázs épült. Eladó házat keresel Szombathelyen? Havonta több millióan választják az ingatlan.


Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Keressen a Csaladihazak. Részletfizetéssel keresek eladó házat Részletfizetéssel megvehető házat keresek saját részre ,reális áron, elhanyagolt felújításra szoruló ház is érdekel, lényeg hogy szerkezetileg jó legyen, minden megoldás érdekel.


Horvátországi ingatlant vásárolna? A maradèk anyagokat it megvettünk az újjításhoz az ott marad! A ház álll 2-szobából ki hogy szeretnè mert egymásból nyílnak a szobák, hosszú folyosó,fürdőszoba, külön Wc és egy konyha! A konyhán ideiglenes teraszajtó lett.


Leírás RÉSZLETFIZETÉSRE IS! Mft készpénz, a visszamaradó vételár hónap alatt fizetendő! Kaposváron a Zselic kertváros elején, közel a 67-es úthoz m2-es lakható hétvégi ház a hozzá tartozó 8m2-es területtel eladó. Ingyenes hirdetések a Jófogás.


A házak egyenként 4nm-en helyezkednek el, egymás mögött. A jelenlegi tervezet szerint 1nm alapterületű, nappali. Budapesti eladó ház, házrész hirdetés az otthonterkep.


Eladó házak részletfizetésre

Az ingatlan 1km-re található a 4-es főúttól. IngatlanBroker Halásztelek. Lakópark ingatlanok Szigetszentmiklós, Halásztelek és Csepel-sziget körzetében.


Szombathely aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó jászárokszállási ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Ahogy mondani szokták: olcsó és nem ráz. Felújítandó, de pici ráfordítással egy idilli otthon válhat belőle. Hallottatok már ilyesmiről?


Eladó házak részletfizetésre

Egy ingatlanostól hallottam, hogy manapság már az is divat, hogy a házat tulajdonostól meg lehet venni részletfizetésre. Csak sehol nem találtam pl. Találtam is pár ilyen hirdetést.


Kérem javítsa a pirossal jelölt mezőket! Amerikából származik a könnyűszerkezetes, hordozható házak technológiája, ahol sokan kihasználták a mobilházak praktikumát, vagyis azt, hogy, ha valaki például egy másik államban kap munkát, nem kell a régi házat eladnia, és új otthon után kutatnia a munkahely közelében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések