2017. december 25., hétfő

Pannon work alkalmi munka

A weboldal cookie-kat, sütiket használ, hogy a megfelelő felhasználói élményt, ajánlatot nyújthassunk Önnek. Részletesen elolvashatja az Adatkezelési Nyilatkozatban. Aktuális állások, álláshirdetések, diákmunkák Budapesten és az ország számos pontján.


Több ezer állás és munkalehetőség. Szellemi vagy fizikai munka álljon Önhöz közelebb, nálunk megtalálja az ideális pozíciót! Diákmunka keretein belül is elkezdheti a karrierépítést.


A munka lényege: újságkötegeket kell levenni a szalagról, elvinni asztalokhoz, majd a befűzött kötegeket egy másik szalagra tenni, illetve raklapra leszedni. Ezen kívül nappali munkán van lehetőség szalagfigyelési munkára (újságokat kell nézni egy szalagon, szükség esetén a begyűrt újságot kivenni), újságok raklapra. Jelentkezzen online, csak pár kattintással weboldalunkon.


Pécs telefonos és e-mailes kapcsolattartás a vállalat nemzetközi ügyfeleivel, partnerek támogatása, segítségnyújtás informatikai kérdésekben, irodai munkavégzés során felmerülő IT problémák megoldása, kiváló ügyfélkapcsolat kialakítása és fenntartása, adminisztratív feladatok. Pannon - Work Kecskemét, HU. Egyre többen érdeklődnek alkalmi munka iránt.


Budapest Autóalkatrészek leltározása, árufeltöltése - Rugalmas időbeosztás (azon a napon jössz amikor ráérsz)- Betöltött 18. Alkalmi munka diákoknak Budapest, VIII. Délutáni műszak, órás munkaidő - Fizetés Br.


Munka , állás, karrier, diákmunka és új munkalehetőségek. Hazai, illetve külföldi munka. Apply on company website. Gyere el a hozzád legközelebb eső irodánkba szeptember - október 25.


További több száz hasonló álláshirdetés a Profession. Irodáink címének, telefonszámának, e-mail címének és nyitva tartásának megtekintéséhez kérjük, kattintson a térképen található piros ikonokra! Gyorsüzenet küldéséhez kérjük, használja az alábbi űrlapot.


Pannon work alkalmi munka

Ausztriai, németországi rendezvényekre keresünk színpad és díszletépítő személyzetet. Fő profilunk a munkaerő-kölcsönzés, közvetítés és diákmunka. Betanított munka állás. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül.


Bemutattuk a diákmunkáinkat, játszottunk, rengeteget nevettünk és arról beszélgettünk, hogy miért is jó diákmunkát vállalni. A jelölteket a megadott keresési feltételeknek megfelelően küldik, gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy az általuk felvett diákoknak már -át átvettük saját állományba.


Magyarország egyik legrégebbi állásportálján. Nem csak diákoknak, alkalmi munkavállalóknak is tudunk munkát adni! Extra magas órabérekkel, heti kifizetéssel várjuk az érdeklődőket :).


Projekt vezető Tungsram Operations Kft. Közjegyzői tevékenységhez kapcsolódó ügyviteli és ügykezelési feladatok Okiratszerkesztés Ügyfelekkel való kapcsolattartás Középfokú végzettség érettségivel Tíz ujjas. Fontos az is, hogy azoknak a diákoknak is segítsen, akik nem a lakóhelyükön tanulnak. Senkinek sem ajánlom, aki többet szeretne elérni az életben.


Inkorrekt vezetőség, inkorrekt bérezés, inkorrekt elszámolás. Az interjún leígértek mindent, persze a valóság nagyjából meg sem közelítette azokat. Ha tetszik a munka , december és január közötti időszakban, munkanapokon is lesz lehetőséged dolgozni!


A munkavégzés helye Budapest Munkaidő teljes munkaidő A munkába lépés időpontja Akár azonnali munka kezdés Munkahelyi információ. Itt láthatod a keresésednek megfelelő álláshirdetéseket. Nagyon jók rugalmasak és pontosan.


Pannon work alkalmi munka

Az Indeed ellenszolgáltatást fogadhat el ezektől a munkáltatóktól, hogy az Indeed ezentúl is ingyenes maradhasson az álláskeresők számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések