2017. december 4., hétfő

Nagyrédei horgásztó fórum

Nagyrédei horgásztó fórum

A tározó Budapesttől km-re helyezkedik el, az M3-as autópályán vagy a 3-as országúton, kb. Bár úgy vélem ez a tó inkább a bojlis horgászok paradicsoma, nem lenne ellenemre pár napot folyamatosan horgászni itt, persze erősebb feederbotokkal. Reviews A legnagyobb horgászélményem itt volt ! Tokaji Kovácstó, Tokaj. Stég horgászmagazin avagy bojlizas.


Ha egy jó bojlis közösséghez szeretnél tartozni, itt a helyed! A magazinban megtalálhatsz mindent ami téged érdekel, feltöltheted fogásai cikkjeid megjelenthetnek. Az évek során több, ritkaság számba menő méretű hal fejlődött ki az állományban. A kapitális harcsák között nem ritka az kg-os fogás sem. Pergetés, pontyozás, bojli, feeder, keszegezés, műlegyezés, multizás, versenyhorgászat.


A webshopban ingyenes a kiszállítás. Horgászmagazin és horgász webshop. A Búzásvölgyi tó a Mátra észak-keleti lábánál található, Recsk község határában. A tó teljes vízfelülete hektár, kerülete km. Megközelíteni Recsk felõl lehet, a falun keresztül egy hídon át km-es mûút vezet a tóig.


Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris nézegetheted a horgász videókat, kapitális harcsákhoz, pontyokat. Leszámítva, hogy nem tudtam partra emelni halat, tetszik a hely, normális a személyzet, szép gondozott a terület, bár előfordulhatnak keresztbe dobálások a tó kis mérete miatt, azért én ajánlanám mindenkinek. Albudömsödi Duna-harcsa, kép: harcsa tisztítás.


Weboldalunkon cookie-kat használunk, annak érdekében, hogy honlapunk szolgáltatásait optimalizálhassuk látogatóink számára. Magyarországi és külföldi horgászvizek gyűjteménye. Megye szerinti csoportosításban!


Nagyrédei horgásztó fórum

Tavak, víztározók, a legjobb horgászhelyek! A horgásztó magánterület, melyet a NYITVATARTÁSI időn kívül ŐRÖKKEL őrzünk! Ezért kérjük, hogy a hivatalos nyitvatartási időn kívül a tó területén horgászati tevékenységet ne folytasson! A bekövetkező balesetekért, károkért felelősséget NEM vállalunk! Nagyrédei kaland - Horse Baits Team.


Attila és Áron is ismét egy pörgős pecán vannak túl, sikeresen! Sziasztok, ismét egy pár napos pecatúra Áron Toman barátommal, és a Horse bojikkal. NAGY halat akarsz fogni? Itt vannak a legjobb horgásztavak és folyóvizek a Fishing Time horgászvíz adatbázisában. Csalizni és etetni korlátlanul lehet bármivel!


Nagyrédei horgásztó fórum

A csónakból történő radarozás, bójázás, etetés, behordás, fárasztás, illetve etetőhajó használata engedélyezett! Végre nem azzal kellett töltenem az első napot, hogy átautózzam az egész országot, egy kis horgászatért. Mindössze perc autózás után megérkeztem a meghorgászandó víz partjára. Jelenleg a terület 2hektár amelyből a vízfelület hektárt tesz ki. Egésznapos eső jellemezte a horgászatot, 0-fok közötti hőmérséklettel.


Ponty telepítés a Duna Baranya megyei szakaszába és a Külső Béda holtágba. Az oldal sütiket használ a megfelelő működés érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések