2017. december 12., kedd

Időjárás balatonfüred 25 napos

MN weather forecast from AccuWeather. A nyugati, délnyugati tájak kivételével sokfelé napos időben lesz részünk, ami kedvez a szabadtéri programoknak, valamint javul hangulatunk, közérzetünk, de ne feledkezzünk meg a réteges öltözködésről. A légszennyezettség a nagyobb városokban közepes, északkeleten és a Dunántúlon sokfelé kedvezőtlen lehet. Időjárás Békéscsaba: napos időjárás előrejelzés. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz.


Időjárás balatonfüred 25 napos

A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít. Részletes időjárás előrejelzés. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések. Hétfőn nyugaton, délnyugaton erősen felhős, borult az ég, ezeken a tájakon néhol gyenge szitálás sem kizárt, máshol viszont a köd és párásság megszűnését követően sokat fog sütni a nap. Napos vagy részben felhős.


Max UV Index (Közepes). Mennyire megbízható a napos időjárás előrejelzés? Nos, az előrejelzés megbízhatósága folyamatosan csökken. Hétfőn és kedden csendes nyugodt idő várható, hétfőn még csak nyugaton, kedden már az ország jelentős részén tartósan megmaradó párával, köddel. Kedden keleten több, nyugaton kevesebb napsütés várható, eső nem lesz.


Időjárás balatonfüred 25 napos

K-en csak estefelé érkezik meg a csapadék. Balatonboglár, a jövő heti időjárás. A fent látható települések (Budapest) szerinti napos időjárás előrejelzés az elmúlt 1év időjárási adatain, az aktuális számokon, előrejelzéseken és matematikai valószínűségszámításon alapulnak és egyfajta irányjelzőként szolgálhatnak a programok tervezésekor. Az elmúlt évek novembereiben írt cikkeinkben kapcsolatot próbáltunk keresni az erdei állatok őszi viselkedése és a téli évszak jellege között, köszönhetően annak, hogy az erdőgazdaságok tapasztalt alkalmazottai az állatok őszi viselkedéséből, elhelyezkedéséből következtetések levonhatóságára próbáltak szert tenni. A hőmérsékleti maximum térkép a domborzat figyelembe vételével mutatja meg a napi várható maximum hőmérsékletet.


A napkeltétől napnyugtáig eltelt időt világossárga színnel jelöljük. Az ország túlnyomó részén derült vagy gyengén felhős lesz az ég, de a nyugati, délnyugati határvidéken lehetnek tartósan felhős tájak. A fent látható települések (Eger) szerinti napos időjárás előrejelzés az elmúlt 1év időjárási adatain, az aktuális számokon, előrejelzéseken és matematikai valószínűségszámításon alapulnak és egyfajta irányjelzőként szolgálhatnak a programok tervezésekor. Veszprém, a jövő heti időjárás.


Túlnyomóan napos , de kissé szeles idő - Vasárnap sokfelé számíthatunk napos időre, de nyugaton, délnyugaton időnként több felhő jelenhet meg az égen, néhol tartósabban felhős lehet az ég, viszont csapadék sehol sem várható. Készüljön fel mindenre település legpontosabb napos előrejelzésével: legmagasabb és legalacsonyabb hőmérséklet és csapadékvalószínűség a The Weather Channel és a Weather. Hétfőn sokfelé ébredhetünk párás, ködös időre, helyenként ködszitálás is előfordulhat, majd napközben nyugaton, délnyugaton lesz erősen felhős, borult az ég, ezeken a tájakon néhol gyenge szitálás sem kizárt, máshol viszont sokat fog sütni a nap. A fent látható települések (Szombathely) szerinti napos időjárás előrejelzés az elmúlt 1év időjárási adatain, az aktuális számokon, előrejelzéseken és matematikai valószínűségszámításon alapulnak és egyfajta irányjelzőként szolgálhatnak a programok tervezésekor. Tihany: Siófok, Tihany.


Menü Adja meg az irányítószámát vagy a városát. Pénteken napos és felhősebb időszakok váltakoznak. Már csak elvétve fordul elő rövid zápor, a hegyekben hózápor. Mérsékelt lesz az északnyugati szél.


Szombaton változóan felhős lesz az ég, csapadék nem várható. A mérsékelt északnyugati szélben fokra melegszik a levegő. A legalacsonyabb hőmérséklet kedden 8-szerdán 8-fok között alakul. Csütörtökön is napos idő várható.


Eleinte sok lesz a felhő, a Nyugat-Dunántúlt leszámítva elszórtan eshet az eső, majd délnyugat felől csökken a felhőzet, a csapadék pedig lassanként országszerte megszűnik. Alpokalja térségében is egész nap borult maradhat az ég.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések