2017. december 28., csütörtök

Vízparti nyaraló saját stéggel kiadó

Vízparti nyaraló saját stéggel kiadó

Muraszemenyét a Mura folyó dél felől kerüli el: több jelentős holtág és különböző nagyságú kavicsbánya tó, összterületük megközelíti a 1hektárt- teszi vonzóvá a kis zalai falucskát a horgászok számára. Budapesttől 1km-re, a Balaton déli partján Balatonszárszó gyönyörű üdülőövezetében vízparti , egyszerű faház saját stéggel kiadó max. A kiadó balatoni szállás kertjének egy részét hatalmas fák árnyékolják, a házból és a kertből gyönyörű panoráma tárul elénk.


Vízparti nyaraló saját stéggel kiadó

Vízparti nyaraló a Körös partján. Gyerekek számára is fantasztikus mert a telek nagy, van piciknek kialakított lassan mélyülő strand rész és játszótér is. Kákafoki holtág partján, saját partszakasz áll a vendegeink reszere, a zavartalan kikapcsolodás érdekében, ideális családok pihenésére, kikapcsolodására, horgászatra. Kiadó vízparti nyaraló Gyomaendrődön a templom zugban! Mindig Tv Az épület légkondicionált.


Lassan mélyülő víz, gyönyörű panoráma az Északi-part hegyeire. Parkosított bekerített kert, napozóágyak, szalonnasütő. Bízunk benne, hogy ezek között megtalálja az ideális szállását! Virág Nyaraló Nyugodt, természetes környezetben nagy udvarral, 7x3m-es stéggel rendelkező vízparti nyaraló kiadó. A ház közvetlen vízparti , saját stéggel , és csónakkal.


Vízparti nyaraló saját stéggel kiadó

WC, terasz, autóbeálló, nagy kert, hintaágy, grillezési lehetõség, tűzrakóhely. Kamilla Nyaraló A Peresi holtág partján Gyomaendrődön 4-fő kényelmes elhelyezésére, igényesen kialakított a tetőterben hálószobával, ablakokon szúnyoghalóval, jól felszerelt konyhával, fürdőszobaval, nagy fedett terasszal, kocsinak fedett beállóval, klimaval sajat stéggel rendelkező, közvetlen vízparti nyaraló varja a pihenni és horgaszni vagyó vendégeit. Gyakran járok a Balaton partján, ahol néha, a közvetlen vízparti eladó ingatlanok tulajdonosainak jóvoltából, magam is szemlélője, élvezője vagyok a közvetlen vízpart kínálta lehetőségeknek. Békésszentandráson szép vízparti nyaraló, saját stéggel kiadó.


Ez a nyaraló nem igényel felújítást, rögtön költözhet is! Keresem azt a Balatont imádó családot, aki szeretne vízpart közelében, saját stéggel rendelkező igényes nyaralót vásárolni. Földszintes az épület, három külön bejáratú szobával, amely mindegyikében franciaágy található. A ház saját lejáróval, stéggel , csónakkal autóbeállókkal illetve hatalmas kerttel rendelkezik. Balatonfenyvesen 50m-re a víztől saját stéggel.


Faház m-re a szabad strandttól, éttermektol, fagyizótól. A kétszintes, 100m2-es, központi fűtésű, vízparti vendégházunk akár nagyobb családok számára is az otthon kényelmét biztosítja. A kert végében lévő part teraszos elrendezésű, hogy a saját stégről kényelmesen lehessen horgászni, a diófa alatti függőágyból pedig gyönyörködni a vízben, a csodálatos naplementében. A nyaraló igényesen berendezett új építésû.


Az üdülők saját stéggel és vízparttal rendelkeznek, és némelyikük téliesítve, az év minden napján várja kedves Vendégeinket. A kiadó balatoni vízparti nyaraló gondozott, árnyékos kerttel, étkezőgarnitúrával, filagóriával, napággyal, stéggel , szalonnasütővel várja a nyaraló vendégeket. Ráckeve Tókert sor 104.


Alsóörs és Paloznak üdülőövezetében az alsóörsi Európa Kemping közelében, közvetlen vízparti önálló nyaralóház, saját stéggel kiadó. A stéget, nádason keresztül lehet megközelíteni, ahonnan horgászási, szörfözési és fürdési lehetőség van. Saját csónak az evezéshez, dupla stég a nyugodt horgászathoz. Közvetlen vízparti nyaraló kiadó , a Kákafoki-Holtágnál!


A Balaton déli partján balatonparti nyaraló max. A hálószobás közvetlen vízparti nyaralóház előtt nádas öböl van. Most, hogy a kormány fejleszti a balatoni idegenforgalmat és milliárdokat költ a Balatonra, érdemes ingatlant vásárolni a Balatonnál.


Nekünk a Balaton a riviéra. Kiadó nyaralóházaink jól felszereltek, ezzel is szolgálva az Önök kényelmét. A sekély vizű Balaton hosszú saját stégen megközelíthető. Az aktív pihenést kedvelők egy jól kiépített balatoni körúton tehetnek biciklitúrát, és ha valakinek a legkedvesebb hobbija a horgászat, itt zavartalanul élvezheti.


A házhoz saját betonozott stég tartozik, mely a kerítéstől méterre található. Horgászoknak, pihenni vágyóknak ideális. Nagyobb családok, baráti társaságok részére is ideális. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A balatonparti nyaraló maximum főnek biztosít igényes szállást, közvetlenül a vízparton, saját napozó stéggel.


A déli parti kiadó nyaraló önálló, kétszintes vízparti ház, nagy stéggel , mely horgászatra és napozásra is alkalmas. A szálláshely előtt három autó kényelmesen parkolhat. Négy vízre néző emeleti hálószobájának hangulatos erkélye van.


A Nádas vízparti ikerházat fős társaságoknak ajánljuk, de a két házfél fő befogadására is alkalmas. Egy házfélben fő fér el, a két oldal egyben és külön is foglalható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések