2017. december 22., péntek

Törött iphone 7 eladó

Törött iphone 7 eladó

Try Drive Up, Pick Up, or Same Day Delivery. Get the best gadgets delivered to your doorstep in as little as hours. New Electronics Deals Every Week. Perfect Toys For Every Age.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az ALMAPRÓ-n könnyen és gyorsan eladhatod használt Apple termékeidet és kiegészítőidet. A hirdetésfeladás mindössze percet vesz igénybe, és mobiltelefonról is kényelmes. Bay Is Here For You with Money Back Guarantee and Easy Return.


A készülék sérült, törött. Csak a kijelző üveglapja törött, maga a kijelző nem sérült, érintésre reagáll, miden funkciója működik. A szerszámunk belseje párnázott, nehogy karc érje a telefont. Akik teljesen új külsőre ácsingóztak, ezúttal csalódniuk kellett.


Törött iphone 7 eladó

Kérlek titeket üzenetben írjatok. Belső felépítését tekintve nem tér el elődjétől kivéve a csatlakozók elhelyezkedését ezért komplett érintő és kijelző modul csere szükséges. Szerencsére meghibásodás esetén az alaplap számos esetben javítható, vagy akár cserélhető.


Klón Telefonok (adás-vétel) has 11members. Ez a csoport azért jött létre hogy Klon mobil telefonok eladas-vétel illetve csere ! Aki más hirdetéseket tölt fel azt Kitiltom a csoportbol ! Az áraink naprakészek, tartalmazzák az anyagköltséget, szeriz dijat, valamint az ÁFÁ-t is. Gyakran ismételt kérdések.


A kijelző cserére Élettartam Garancia, az akkumulátorra, és a többi alkatrészre hónap garanciát vállalunk. Minden tartozéka megvan. Karcmentes, elől üvegfólia van rajta, hátlapján szilikon tok található.


A kijelző lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. A tényleges kijelzőfelület kisebb a teljes téglalap. Welcome to the world of electronics gadgets, we are registered company located in the United Kingdom műszaki cikk, elektronika mobiltelefon hirdetés Hirdetés ingyen és gyorsan az erdélyi apróhirdetőn. Eladó egy törött samsung galaxy sedge.


Törött iphone 7 eladó

Aki szeretné annak küldök még képeket, a db tok ajándék hozzá. Tetőszerkezet javítása, törött cserepek cseréje. A telefon telenor függő. Imam gold plus 32gb i utisci su sledeci : Kamera odlicna , veoma brz , baterija traje ceo dan pod zahtevnim koriscenjem ali se puni veoma sporo , odlican dizajn, vidljivost krana je odlicna na direktnom suncu ,koristio sam ga u vodi i za sad sce ok ,home button je extra sa vibracijom.


Hibás, törött ,tiltott készülékeket keresek,reális áron. Samsung,Lg,Sony készülékeket,más tipus nem érdekel. Napi hasznalatbol, tulajdonostól eladó a képeken látható normál állapotba levő Ford focus 1. A felület keménysége pontosan olyan, mint a többi anodizálási eljárással készülő Apple-terméké, azonban a használat során a magasfényű felületen apró karcolások. Tóci Piac has 0members. Hogy helyben lehessen adni-venni,cserélni vagy értesülni bármiről!


DJI drónokat is beszámítunk, vagy megvásárolunk. Kijelzöje törött simkártyás alkatrésznek eladó. Egyedi extrém porvédős szilikon tok, fa hátlapok és bőr tokok, hogy készüléked maximális védelemben részesüljön minden körülmények között.


Check out the new glass and aluminum design, ABionic chip, 4. Azonnali javítások minőségi alkatrészekkel, kedvező áron.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések