2018. május 3., csütörtök

Budai ingatlanok tulajdonostól

Budai ingatlanok tulajdonostól

Budapest budai oldali lakás hirdetés az ingatlan. Ház lakás telek ingatlank? Az ablakokat energiatakarékosra cserélték az elmúlt évben.


Budai útról és Lublói utcáról nyíló, jó állapotú lakás tulajdonostól eladó. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok ! Havonta több millióan választják az ingatlan. Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.


Itt megtalálhatja amit keres! Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket! Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. Legfrisebb tulajdonostól eladó lakások.


Budai ingatlanok tulajdonostól

Szeretné itt a saját ingatlan tanácsadó vállakozását hírdetni? Ingatlanirodák, tanácsadás. A budai hegyvidék a nyári időszakban a túrázók, kerékpározók és szabadtéri sportolók kedvelt helye, az év másik felében pedig a téli sportoknak ad otthont. Az észak- budai Duna-part pedig a vízi sportok kiemelt területe. Elhelyezkedése miatt egyszerre lehet budai zöld övezetben és mégis jó tömegközlekedéssel.


Széll Kálmán tér gyalog percre, ezen kívül szinte az ingatlan előtt áll meg: 556A, 5 59B, 61-es villamos, 2 22A, 915152292956-os busz. Igazi meghitt otthon, melyet saját igényre formálhat! Váci utca Kiadó hosszútávra tulajdonostól kis ékszerdoboz a belváros szivében a Váci n patinás müemlék házban egy nm-es butorozott, csendes,világos nagyablakos belső udvarra néző lakás. Tartozik hozzá egy udvari autóbeálló és egy pincehelyiség is. Zugliget szerelmesei figyelem ! A lakás belső kialakítása az új tulajdonosra vár.


Az épületben kamera és beléptető rendszer, biztonsági bejárati ajtók, új nyílászárók vannak. Lift van, parkolás közterületen. Eladó ingatlanok a budai oldalon. Ha eladó ingatlant keres budán, ne hagyja ki a kínálatunkat, kattintson ide. Tulajdonostól eladó Mammutnál, Forint utcában alagsori ingatlan.


Az egyedi kialakítás során m hosszú üvegfelületet kapott az ingatlan , így a nappaliban ülve gyönyörködhetünk a csodálatos kilátásban, ahonnan láthatjuk a Dunát, az Őt átölelő Lánchidat, Margit-hidat, a Parlamentet, a Vár épületét és a budai hegyeket, amelyek még káprázatosabb látványt nyújtanak az esti fényben. Ft Budai városrész, Pécs, ingatlan , eladó, lakás, mÁrcsökkenés! Eladó Pécsett a Corvin u-ban,második emeleti m2-es szobás tégla lakás. A régi konyhabútor elbontásra került.


Budai ingatlanok tulajdonostól

Tisztelt Hölgyem, Uram! Budai ingatlanok eladásával foglalkozom éve. Ezen területen belül is kiemelten koncentrálok a II. INGATLAN TÍPUSA: családi ház hotel, panzió fejl.


Cégünk több mint éves tapasztalattal rendelkezik abban, hogy segítsen megtalálni ügyfeleinek az ideális ingatlant.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések