2018. május 28., hétfő

Horgásztó szállással

Horgásztó szállással

A megoldás: egy teljes privát horgásztó -bérlés Heves megyében, Boconádon, különleges buckaházzal 4-fő részére! A családi tulajdonban lévő, hektáros összefüggő négy tóból álló tórendszer és a különleges, dombba épített buckaház nagy zöld területtel várja a vendéghorgászokat. A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat.


A város észak-keleti végén elterülő hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa Neked. Warali-tó Szeretettel várjuk a Warali-tó partjára, mely élmény mindenkinek Baján a vizek és ízek városában!


Búzásvölgyi Víztározó Gyönyörű környezet, rendezett tó, melyben rengeteg halfajta kifogható. Pihenni, horgászni vágyóknak! A tavat számos kg feletti ponty és amúr lakja, melyek megfogása odafigyeléssel akár egy kezdő horgász számára is reális cél lehet.


A tározó 1hektár horgászható szabad vízfelülettel rendelkezik. Tavunk megközelíthető gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt. Ebben a részben Pest megyében található horgász tavak, horgászvizek ismertetése, bemutatása segítséget nyújt önnek, hogy eldöntse, melyik horgászvizet szeretné meghorgászni, melyik horgásztavon szeretné megfogni az év halát! Vas megyében, Sárvár és Szombathely között elhelyezkedő Ölbő község határában található egy közel hektáros terület, amelyből közel hektáros horgásztó és környéke folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja a horgászni, pihenni, kikapcsolódni vágyókat! A kérdésem az lenne,hogy mindegyik faházhoz tartozik-e külön csónak,ha nem akkor pedig van-e lehetőség bérelni?


Illetve a házirendben olvasom,hogy tilos látogatókat fogadni,ezzel pedig az lenne a kérdésem,hogy családtagoknak sem lehet belépni,mert a család legkisebb tagja (6éves) is imád a természetben kint lenni és maximum napra szeretném,hogy Ő is. A fenéken vastag, vízzáró agyagréteg található. Tisztelt Látogatók , Üzemetető , Tulajdonos! A gyermekkorunk falun töltött nyarainak emlékét idéző vidéki ízek egy pillanatra visszarepítenek minket az időben és újra átélhetjük azt a biztonságos, nyugodt és gondtalan létet, melyet már régen elfeledtünk. Az egy hektáros horgásztó mellett egy kisebb afrikai harcsás tó várja a horgászokat és a pihenésre vágyókat, míg családtagjaik és a nem horgász vendégek kikapcsolódását úszómedence, gyermekmedence, focipálya, étterem, büfé és kellemes hangulatú terasz szolgálja.


Erzsébet-utalványt és SZÉP-Kártyát elfogadunk! Bérelhető és kiadó sporthorgásztó, bojlis horgásztó Boconád közelében Ha-on, szállással , melyen csak a bérlő és társasága horgászik! Hollósi horgásztó (Egyházashollós) Nyitva tartás: minden reggel órától este 8-ig. Házaink családok és baráti társaságok fogadására egyaránt alkalmasak. A faházak és apartmanok felszereltsége: Klíma(hűtő-fűtő), LED TV, minden igényt kielégítően felszerelt Konyha, melyekben villanytűzhely, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény is biztosított.


SZÉP kártyával is fizethetnek. Szolgáltatások és árak. Nyitva vagyunk március 1-től ameddig foglalás van, akár lékhorgászat is.


Horgásztó szállással

Csendes, zöldövezeti részen Mfüzesabonyi lehajtójától km-re található Mezőtárkány határában a Mátravíz horgásztó. A hektáros nagyságú, egykori bányató átlag mélysége 3m, de nem ritkák a 9m -es árkok is. A tó intenzíven halasított, évente több mázsa 5-kg-os pontyot telepítenek bele. A tó jellege mesterséges halastó, melyet a környék forráspatakjai táplálnak. Horgásztó 4-fő részére szállással.


Már az építés alatt is, de elsősorban a horgásztó elkészültét követően ritka alkalom volt, hogy ne tapasztaljak meg számomra ismeretlen vagy elfeledett ”csodát”, melyet minden alkalommal más és más dologban véltem felfedezni. A térség három néprajzi tájegység (Őrség, Göcsej, Hetés) találkozási pontjában helyezkedik el. A terület központja a közel 8é. Vizét a Rovákia patak táplálja. A tó vízfelülete ha Tó vízmélysége:2- 5m.


Egész éves nyitva tartással várjuk önöket a kellemes kikapcsolódást ígérő, festői szépségű Tölgyerdei Tónál. Veszprém megyei Rönk-vendégház, közvetlenül a tó partján. A horgásztó a szlovén, horvát és az osztrák határ közelében található.


Kormorán Kikötőben, Tisza-tó A ház nappalijából és teraszáról pompás kilátás nyílik a Tisza-parti tájra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések