2018. május 17., csütörtök

Feketerigó étterem mátrafüred

Családias hangulatú éttermünk egész évben 9-óráig várja az étkezni kívánókat. Az állandó étlap mellett napi kínálatunk közel két tucat finom, házias jellegű ételt ajánl vendégeink számára. Korekt kiszolgalas jo arak. Csontleves májgaluska 90-Ft.


Feketerigó étterem mátrafüred

Magyarországon - 8étterem közül 303. Panziónk a település központi parkjában, nyugodt, csendes környezetben fekszik. Mátrai húsleves 90-Ft.


Pihenésképpen megálltunk mátrafüreden egy kis sétára,dél körül járt az idő úgy gondoltuk hogy egy gyors ebédet elfogyasztunk,ekkor fedeztük fel egy utca sarkon a feketerigó étterem hirdetését,szimpatikus volt az étlap árban és választékban is,a közelben meg is találtuk az. Nyolc darab fürdőszobás szoba, amelyek kettő, illetve három ágyasak, és összesen huszonegy szállóvendég elhelyezését teszik lehetővé. Kóborló vendéglő, étterem , pizzéria és vendégház weboldalán. A vendéglő egész évben várja kedves Vendégeit házias konyhájával, finom ízeivel, udvarias kiszolgálással és szolid áraival.


Feketerigó étterem mátrafüred

Egy kora őszi kis mátrai kirándulás alkalmával tévedtünk a Feketrigó szimpatikus egységébe párommal. Az épület egyben szálláshelyként is funkcionál, miközben egy igen impozáns étlappal várja nem csak az ott megszálló vendégeket. Reviews Kivalo etterem szallas gyonyoru rendezett kornyezet. Family Style Restaurant, Hungarian Restaurant 6. Feketerigó Étterem Vendégszobákkal Avar utca 2. A Tornyos egyszerűen berendezett szobái fabútorokkal, TV-vel és zuhanyzóval felszerelt, saját fürdőszobával rendelkeznek. A vendégház alatt fős melegkonyhás étterem , fős fedett kerthelyiség és a dohányzók részére fedett, fűtött elő terasz található.


A vendégház egész évben alkalmas családok, baráti társaságok, céges alkalmazottak, Gyöngyös és környékén dolgozó kisebb csoportok elszállásolására. Számunkra a legfontosabb, hogy vendégeink barátságos és otthonos környezetben tölthessenek el egy kellemes délutánt, estét és a jövőben is visszalátogassanak hozzánk. Kavalkád Panzió és Étterem - Gyöngyös.


A térkép csak ellenőrzött gyöngyösi GPS-pontokat (koordináta) tartalmaz. A szálláshelyen teljesen felszerelt konyha is várja a vendégeket. Itt megtalálhatod a(z) Kóborló Vendéglő Üdülosor U. Minden ami vendéglátás. Mondd szívedből: Üdvözlégy! Fecske Úti Tagóvoda megújult konyháját.


A 4gyöngyösi óvodást kiszolgáló létesítmény több mint negyvenéves történetében a legnagyobb mértékű felújítást végezték el, és elkészült egy összekötő folyosó is, amely a konyha kikerülésével teszi lehetővé az intézmény két szárnya közötti. Nem fizetnek IFÁ-t a diákok és a év felettiek. Tornyos Panzió és Étterem is located at Parádi ut 2 0. Kizárólag olyan vendéglátóipari helységek neveit és címeit várjuk, ahová tényleg beengedik az állatokat - ahol tehát valóban járt már valaki kutyával és kedves, rendes volt vele a személyzet. Jó az étterem , nagyon udvarias személyzet. Keresés: Összes település.


Pizzaland is located in Gyöngyös. A tartózkodási helyed automatikus beazonosítása nem sikerült. Kérünk írd be a címe városod vagy az irányítószámo hogy megmutathassuk a hozzád legközelebb eső vállalkozásokat.


Friss levegő, jó ételek, kedves és figyelmes kiszolgálás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések