2019. február 19., kedd

Ingyenes okj képzések 2019

Ingyenes okj képzések 2019

Ingyenes OKJ -s képzésre jelentkeznétek? A döntés előtt érdemes tisztában lenni azzal, pontosan milyen képzések elvégzését finanszírozza az állam. Az OKJ -s képzések listáján a képzések neve mellett különböző számokat találtok - ha azt szeretnétek megtudni, hogy a saját iskolai végzettségetekkel elkezdhetitek-e a kiválasztott kurzust, a szint oszlopban lévő számot kell figyelnetek.


Ingyenes okj képzések 2019

MUTATJUK A KÉPZÉSEK TELJES LISTÁJÁT! OKJ ingyen – ki szerezhet teljesen ingyen okj végzettséget? MINDEN, ami fontos röviden, tömören! Találd meg a hozzád illő tanfolyamot, jelentkezz most!


Bár nappali képzésre éves korig lehet járni (akkor is, ha már van egy államilag finanszírozott OKJ -s szakképesítésed), számos iskola csak esti tagozaton fogadja azokat a második szakmát kezdő diákokat. Egyéb (nem OKJ -s) tanfolyamok, képzések. Az OKJ mellett megismerhetsz másfajta tanfolyamokat, képzéseket is, így nemzetközieket és e-learning anyagokat. Ezeket a bal oldali menüből éred el. Mire jó a felnőttképzés, mire használhatóak az okj -s képzések ? Rohan az idő, támad a digitalizáció, aratnak a hiányszakmák A felnőttképzés, avagy az egész életen át tartó tanulás fontossága ma már nem kérdés, hanem követelmény.


Szakmai előmenetel, új munkahely megszerzése vagy magasabb jövedelem reményében vágnak bele a legtöbben az OKJ -s képzésbe –derül ki a Perfekt Zrt. A tanulásba fektetett munka egy éven belül meghozza az eredményét. Csak a legjobb oktatókkal dolgozunk, aki maguk is gyakorolják a szakmát. Itt az OKJ Akadémiánál nem csak a bizonyítványt szerzed meg, az elméleti ismeretek mellé gyakorlati tudás t is adunk. OKJ -s képzés közül tudsz nálunk választani, elsősorban kereskedelmi, logisztikai, pénzügyi, turisztikai és informatikai területen.


Szakmai érvényesülésed annyira fontos nekünk, hogy az ingyenes OKJ -s szakképzés mellett megajándékozunk egy 1órás ingyenes nyelvtanfolyammal is. Az ingyenes OKJ -s képzések iskolarendszerűek, ezért diákigazolványt igényelhetnek a tanulók. Nappali tagozaton nappalis, esti tagozaton estis diákigazolványt. A képzések vagy tanév alatt végezhetőek el.


Ingyenes okj képzések 2019

Iskolánk modern infrastruktúrá val, képzett oktatókkal és több mint 7db korszerű számítógép ből álló IT környezettel várja azokat, akik a legmagasabb szintű. OKJ képzések év tapasztalatával azoknak, akik sikeres karrierre vágynak. Az iskola tanárai kitűnő szakemberek, kiemelkedő szakmai tapasztalattal. Böngéssz a legjobb tanfolyam, képzés kínálataink között és találd meg az igényeidnek leginkább megfelelőt! Jelenleg felhasználó olvas minket.


Bizonyos képzések létszámkorlátosak, és a jelentkezés sorrendjében kerülnek feltöltésre. OKJ tanfolyamok, nyelvtanfolyamok, támogatott képzések egy helyen! Az iskolarendszerű képzések szeptemberben, vagy – keresztféléves képzések esetében – februárban indulnak. Más időpontban csak tanfolyami rendszerű képzésekre lehet jelentkezni. Ezen kívül a végzett tanulók közül több százan jelentkeztek a kecskeméti intézménybe újabb OKJ képzésre.


Feltételek Esti munkarend szerinti felnőttoktatásra az járhat, akinek nincs, vagy csak egy államilag elismert szakképesítése van (a ráépülés nem számít második szakképesítésnek) és elmúlt éves. Jelentkezni ked szerda, csütörtöki napokon és óra között lehet az iskolában, vagy az alábbi jelentkezési lap Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Ez azokra is vonatkozik, akiknek már van diplomájuk, ugyanis az állami félévek és az ingyenes OKJ -s képzések száma nem függ össze.


Sőt azokra is vonatkozik, akiknek még érettségijük sincs, hiszen nem minden OKJ -s képzéshez szükséges érettségi. Rengeteg szakma már általános iskolai végzettséggel is elvégezhető. OKJ vizsgákról megtekinthető ITT Általános információk: A vizsgák előtt perccel, a vizsgának megfelelő öltözékben kell megjelenni.


Segítünk választani a számtalan OKJ képzés között! Hasznos információk, képzési tippek és ajánlatok a legnépszerűbb szakmákat adó OKJ -s tanfolyamokhoz. OKJ -ban szereplő szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeinek adatbázisa: 8db szakképesítés. A vendéglátóipari szakmacsoport, a cukrász, a pincér és a szakács szakma az utóbbi években is népszerű képzési formák és szakmák.


Nem véletlenül, hiszen egy folyamatosan fejlődő ágazatról és egyre bővülő hazai és uniós munkaerőpiacról van szó. Tanfolyamok, képzések : Székesfehérvár. Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott képzés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések