2019. február 5., kedd

Kép beillesztése képbe photoshop

Please try again later. Az Elhelyez parancson kívül az Adobe Illustrator programból grafikai elemeket másolással és beillesztéssel, intelligens objektumként is át lehet másolni Photoshop -dokumentumba. Lásd az Adobe Illustrator- kép beillesztése Photoshop -dokumentumba című szakaszt. Ezt a lehetőséget választva a program a beillesztett képkockák tartalmát új rétegekként adja a képhez.


Kép beillesztése képbe photoshop

Ha ugyanabba a képbe illeszti be a képkockákat, ezt a lehetőséget választva a kép rétegei megduplázódnak. A célul szolgáló képkockákban az újonnan beillesztett rétegek láthatóak, az eredeti rétegek rejtettek. Hogyan lehet Adobe Photoshop CS6-ban egyik képbe irányítottan másik képeket beilleszteni? Megnyitom a képeket egymás mellé, oké.


Kijelölöm amit majd be szeretnék illeszteni a másik képbe , oké. Adjuk meg a méreteit, okézzuk le. Rétegünkön hozzunk létre egy tetszőleges feliratot, a lényeg, hogy jó vastag legyen, így fog szépen látszódni a kép a feliratban. A Photoshop az egyesített szeletek külső széleinek összeillesztésével nyert téglalapból meghatározza az eredményül kapott szelet kiterjedését és helyzetét. Ha az egyesített szeletek nem szomszédosak, illetve eltérő a méretük vagy az igazításuk, akkor az újonnan egyesített szelet átfedésbe kerülhet más szeletekkel.


Kép beillesztése képbe photoshop

Beleillesztés parancs D. Réteg és rétegmaszk bélyegképe a Rétegek panelen E. Az Adobe Photoshop rétegeinek alapszintű használata. Szerintem ennél ezek az online szoftverek is többet tudnak. Kicsit visszatérve az offline programokhoz: a leginkább használt nagy tudású képszerkesztő az Adobe PhotoShop , ami valóban nagyon sokat tu de egy abszolút kezdő számára ijesztő lehet.


Nem beszélve arról, hogy drága szoftver. Válasszuk a csatornák palettát, hozzunk létre egy új csatornát. Fessünk fehérrel tetszőleges formát.


Kép beillesztése képbe photoshop

SHIFT-tel hozzáadni, elvenni ALT billentyű megnyomásával lehet a kijelöléshez. Kép megjelenítése cella tartalom. A keretezést arra is fel lehet használni, hogy a fényképész nevét (vagy egyéb adatokat) feltüntesd a képen. Ennek módszere a fentieket végigcsinálva egy plusz résszel egészül ki: újra megnöveljük a kép alapterületét, de most az előbbiektől eltérően nem minden oldalát, csak az alját.


Ha feketével ráfestünk a maszkra, eltakarunk újra képrészleteket, az előbb megtanult módszerrel. A két képnek megfelelően a maszkolt rétegből kitörölhetünk helyenként pár részt, hogy jobban egyesítsük a két fotó együttes hatását. A minél szebb kép elérése érdekében használjunk nagyfelbontású fotókat. Képek összemosása PhotoShop -ban (Maszkolás) Hogyan tudunk vagy több képet egymásba mosni?


Szerencsére a PhotoShop erre is jól használható megoldást ad. Egy kérdésem lenne: lehet-e beilleszteni egy arcot vagy egy bármi más tárgyat egy adott képbe ? Nem tudom érthető vagyok-e, azért leírom részletesebben: Van egy csoportképem, ahonnan sajnos hiányzik egy arc. Ez az arc egy másik képen szerepel. Nyissunk meg két képet. Azt szeretném beilleszteni.


Biztosan láttál már rengeteg kamufotót, és már mestere vagy a témának. Ezért összeszedtünk néhány nagyon profi darabot, neked csak annyi a dolgo hogy eldönts melyik a valódi és melyik a photoshoppolt kép. Create anything you can imagine with unparalleled creative power of Photoshop.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések