2019. február 19., kedd

Nőgyógyászat időpont

A leterheltség miatt kérjük, a fenti telefonszámokat CSAK előjegyzési időpont kérésre használják! Nőgyógyász - Nőgyógyászat A női nemi szervek és azok megbetegedéseivel foglalkozó orvostudományi szakág. Tárgykörei közé tartozik a fogamzásgátlás, terhesgondozás, meddőségvizsgálat, klimax kezelés, női nemi betegségekkel kapcsolatos szűrővizsgálatok, ezen kórok gyógyítása. Pest Megyei Flór Ferenc Kórház honlapján! Szolgálatunk fenntartója Budapest Főváros XIV.


Nőgyógyászat időpont

Kórházunk Budapest keleti kapujánál áll, Pest megye legnagyobb egészségügyi intézményeként, Kistarcsa közigazgatási területén. A kórháztól való leválás óta nagyarányú fejlesztéseket hajtottunk végre és folyamatos megújulással törekszünk arra, hogy pacienseinket a lehető legmagasabb színvonalon láthassuk el és új szolgáltatásokat is kínálhassunk. A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezetésének célja, hogy folyamatosan elemezze, és ennek alapján javítsa az egészségügyi ellátás színvonalát. Szakrendelésén komplex nőgyógyászati vizsgálat érhető el a szülészet, nőgyógyászat és endokrinológia valamennyi területén belül.


Továbbá meddőségi kivizsgálás, terhes gondozás, és HPV szűrés lehetősége áll a páciensek rendelkezésére. Időpont kéréshez kattintson ide! Keressen az orvos, védőnő, gyógytornász neve szerint egy adott rendelésre az alábbi listából! Lehetőség van a kért (jóváhagyott) időpont módosítására, illetve törlésére is.


A felhasználói felületre belépve keresse ki az időpontot, kattintson rá, és az előugró ablak alján a törlés-be tegyen pipát, majd kattintson a Mentés gombra. A honlap fejlesztése folyamatban van, kérjük annak elkészültéig is látogasson bennünket rendszeresen! Békásmegyer hivatalos honlapja. Betegeinket, hogy az előjegyzési intervallum a megnövekedett betegforgalom miatt egy hónapról hónapra módosult. Kérjük szíves megértésüket és türelmüket!


Az Európai Unió vonatkozó jogszabályainak értelmében fel kell hívnunk a figyelmét, hogy oldalaink sütiket (cookie) használnak. Ezek miniatűr, ártalmatlan fájlok, melyeket az ön gépére helyezünk el, hogy a szolgáltatásaink használatát egyszerűbbé tegyük az ön számára. A kórházunk tevékenységét, az itt dolgozók mindennapi munkáját szeretnénk bemutatni.


Osztályok, szakrendelések - Tatai Kórház. Felhívjuk tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a szakrendelések telefonszámainak hívásakor előfordulhat, hogy az éppen folyamatban lévő orvosi kezelés miatt a telefont nem tudják felvenni. Az Ön által használt böngésző nem ismeri a beágyazott kereteket, vagy jelenleg úgy van beállítva, hogy ne jelenítse meg azokat. Felnőtt és gyermek szakrendelések Győrben. Magánorvosi szakrendelések, egynapos sebészeti beavatkozások.


További véleményeket és időpont foglalási lehetőséget itt találsz! Tiba János jártas a szülészet- nőgyógyászat és nőgyógyászati onkológia minden területén. Ha az Ön cége rendszeresen elküldi munkatársait szűrésekre, vizsgálatokra, azzal nem csupán egy fontos egészségügyi szolgáltatást vesz igénybe, hanem biztosítja a munkavégzés hatékonyságát is. Az orvosi gondolkodásban egyre inkább előtérbe kerül a megelőzés. Célunk a betegségek kialakulásának megelőzése iletve korai felismerése, hogy elkerülhetőek legyenek a súlyos problémák.


Nőgyógyászat időpont

Előzetes időpont egyeztetése a Kapás utcai rendelőben szükséges! Sürgősen ellátandó betegek (vérzés, stb.) esetén előjegyzés nem szükséges! LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS.


Az előjegyzett időpont vállalásával a Nőgyógyászati Központot biztosítja a kért szakorvosi kezelés elvégzését. Az előjegyzési rendszer feltételezi az adott szakorvosi ellátás átlagos időszükségletét (perc) ahhoz, hogy az előjegyzés szerint a betegek várakozás nélkül kerüljenek a szakorvosi rendelőbe. Online időpont foglalás ITT ÉS MOST! A gyakoribb szolgáltatásainkra foglaljon időpontot On-line! Visszaigazoló e-mailt küldünk.


Kérjük, ha nem kapná meg, ellenőrizze spam-mappáját, majd érdeklődjön a lenti telefonon! Gyermek nőgyógyászat A rendelésre időpont egyeztetés szükséges! Gyógytorna baleseti utókezelő.


Jelenleg nincs szabad időpont. Előjegyzés Sebők Edit dr. A betegek fogadása előjegyzéssel történik. Szombati munkanapokon a betegek fogadása 14:00-ig történik.


Kezelésekre onkológiai ellátás alkalmával történik az időpontegyeztetés. Kapod már a debrecenimami hírlevelét? Iratkozz fel, hogy ne maradj le a debreceni és Hajdú-Bihar megyei családokat érintő programokról, fontos információkról!


Neuroradiológia Nőgyógyászat Onkológiai szakrendelés és gondozó Orthopédia szakrendelés Plasztikai sebészet Proctológia Pszichiátriai szakrendelés Reumathológia Reumatológia-Balf Reumatológiai szakrendelés Hegykő Röntgen diagnosztika Sebészeti szakrendelés Szemészeti szakrendelés Traumatológia Tüdőgondozó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések