2019. február 4., hétfő

Kiadó szoba egy éjszakára miskolc

Kiadó szoba egy éjszakára miskolc

Miskolc Derkovits Gyula utca 54. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Egyedi hangulatú, világvárosokat idéző miliővel, szállodai szintű szobákkal várjuk a romantikázni vágyókat.


Szobát keresel pár órára? Az ingatlan tökéletes otthonnak, irodának és rendelőnek is egyaránt. A lépcsőház és a ház környezete tiszta, a lakóközösség kulturált. ALKALMI ÁRON kiadó a XIV. Mogyoródi útnál egy nm-es berendezett szoba akár azonnali költözéssel egy fő részére ! Bútorokkal felszerelt ! Jó állapotú,világos,csendes,kevés rezsi!


A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. Kiadó albérletet, szobát keresel? Havonta több millióan választják az ingatlan. Ideális diákoknak vagy fiatal dolgozóknak.


Végre egy szállás ahol minden rendben volt. Modern technikai megoldások,ingyenes parkoló hely. Igényesen és ízlésesen kialakitott szoba ,bútorok. A hotelhez kapcsolódik pár sarokkal a Belga sörbár étterem. Nagyon barátságos személyzet,gyorsak,a felszolgált ételek,hogy a szakácsot is dícsérjem káprázatosak voltak!


Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság? A konvektoros fűtésű ingatlant felújították és némileg átalakították. Búvóhely, lakás randikuckó pároknak néhány órára. Szeretnél a pároddal kettesben maradni pár órára, egy éjszakára vagy akár hétvégére? Keresed a megfelelő helyszínt a randidhoz, együttlétekhez?


Ehhez kínálunk mi megoldást! Lakás bérlése néhány órára, éjszakára vagy akár hétvégére, búvóhely Budapest különböző helyszínein. Tekintsd meg a fényképalbumot. A legtöbb kiadó apartman egy helyen!


Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Apartmanok, kiadó szállások! Ha kell egy lakás Budapesten, pár órára- éjszakára -napra.


A szerető szó hallatán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze, hiszen ez a kifejezés általában egy olyan harmadikat rejt, aki tönkreteszi a kapcsolatokat, és elcsábítja a férfit, vagy néha a nőt. De abba ritkán gondolunk bele, hogy mit érezhet egy szerető. Kerékpáros szállás Fonyód központjában egy éjszakára is. Keress minket, mert ez bármikor változhat. Ha szállást nem tudunk adni, akkor ajánlunk egy listányi szálláshelyet, ahol érdemes lehet érdeklődnöd , úgyhogy papírt, ceruzát készíts!


A lakás szobás, ebből nagy szoba kiadó két főnek ( egy bérlő már van!), onnan egy nagy. Ez csak egy keresési lekérdezést 5kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. A teljes kulcsszavak számát (plszoba kiadó miskolc , miskolci egyetem albérlet) az 5és ezen a honlapon megjelenik a keresési eredmények 545.


A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések