2019. február 11., hétfő

Karcher önkiszolgáló autómosó

Járműtisztítás a ragyogó eredményekért. A Kärcher testre szabott önkiszolgáló mosóberendezéseinek rugalmassága meggyőző, könnyedén, igény szerint alakíthatóak annak érdekében, hogy megfeleljenek az Ön ügyfelei kívánalmainak. A Kärcher autómosó berendezések megvásárlása kiváló befektetés Egy új Kärcher portál autómosó, kamionmosó, önkiszolgáló mosó vagy önkiszolgáló porszívóberendezés építése az ügyfélnek nyújtott átfogó tanácsadással kezdődik. KÄRCHER önkiszolgáló mosójáról.


Karcher önkiszolgáló autómosó

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Archivált hirdetés Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Nyírbátor, Szentvér út 41. Vásárosnamény Ilki út 1. KARCHER Beállásos Önkiszolgáló autómosó - KARCHER Beállásos Önkiszoolgáló porszívó.


Pénzzel- illetve érmével működő igény szerint összeállítható SB MB többállásos önkiszolgáló mosóberendezés. A technikát kompakt módon egy szekrényben gyárilag előre felszereltük. A berendezés maximum mosóállásra tervezett és egyedileg, a vevői igények szerint kivitelezhető. Online és Multimédia hirdetések.


Akinek autója van, az rendszerint szeretné tisztán tartani. Ez viszont rendszeres mosással jár. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglakozó legjobb weboldalakat. Keszthelyen településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Autómosó berendezések, újdonság az A10Zrt-től.


Az önkiszolgáló autómosó berendezések európai piacán a Kärcher jelenleg. Karcher Center A-MAX Tatabánya. Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. Miért érdemes Kärcher SB M mosót választani: - Megbízható német minőség. Az akár programlehetőség miatt nincs szükség külön vegyszerszórót kihelyezni bogároldónak vagy felnitisztítónak.


Karcher önkiszolgáló autómosó

Telepített magasnyomású mosó rendszerek bar - 2bar. Magasnyomású mosó tartozékok, pisztoly, szár, habosító. Gödöllőn településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Reviews Miután itt tisztítattam az autómat, romlott tejszag-lábszag.


Az általunk forgalmazott BKF autómosók a legújabb generációs önkiszolgáló mosóberendezések, amelyek egyben felhasználó- és üzemeltetőbarát, modern. Folyékony gyöngyviasz speciális nanorészecskékkel gépjárműmosó berendezésekhez, önkiszolgáló autómosó berendezésekhez és magasnyomású készülékekhez. A Nano fényesítő száradást segítő szer lehetővé teszi a vízréteg gyors és nagyfelületű megszakadását, amely nagyon jó szárítási eredményhez vezet. Nagy Autószerviz Nagy Lajos e. Bosch Car Service ★ Kiss-Oil-Szerviz Kft.


Karcher önkiszolgáló autómosó

Szikszai Szerviz-König-Consulting Kft. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. Mire érdemes különösen odafigyelni kárpitozott bútoraink épsége érdekében?


Fontos kihangsúlyoznunk, hogy számos olyan helyszínre hívnak minket kárpitozott bútorok tisztításával kapcsolatosan, ahol a megfelelő szakértelem nélküli tisztítás eredményeképpen nagyobb lett a szennyeződés, mint amit eredetileg tisztítani kellet volna, amit elsősorban a rosszul. BC HYDROPRESS BOTHE-TORE CTM felmosógép garázsajtó garázskapu gőzborotva gumiszőnyegmosó hangárkapu HUBER-RANNER ipari kapu ipari kapu javítása ipari kapu telepítése ipari porszívó ipari takarítógép kaputechnika kárpittisztító kefés autómosó keréknyomás-beállító. Cégünk az olaszországi WASH ITALIA srl. Altur autómosó tisztítószer Kézi autómosó Autóápoló szerek Önkiszolgáló autómosó. A mikroszemcsés tisztítószert alkalmazó önkiszolgáló magasnyomású autómosás eredményezi a legjobb mosóhatást anélkül, hogy mosókefét használnánk.


Ezen eljárás során a tisztítószer adagolása a magasnyomású vízsugárhoz mikroszemcsés por formájában történik. Cégleírás: Ezúton szeretnénk Önökkel megismertetni a DRUCK-KER Kft. V Slovensko sa nachádza 7kusov autoumyváreň.


Autoumyváreň, Slovensko.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések