2019. február 25., hétfő

Királyrét étterem

Királyrét étterem

Elérhetőségek, nyitvatartás, vélemények - Etterem. Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy a weboldal használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. Királyrét Vendéglő - Szokolya, Királyrét u. Dunakanyar kapujában Kismaroson, a királyréti erdei kisvasút végállomásánál.


Ez az étterem a professzionális vendéglátás és a házias családi vendéglő harmóniában levő ötvözete. Az étterem férőhelyet biztosít kulturált, udvarias klimatizált környezetben rendezvények, esküvők lebonyolítására. Nagy-Hideghegy, Csóványos 2. Legfontosabb célunk, a magas színvonalú vendéglátás, a tartalmas étel elkészítésétől a hozzáértő felszolgálásig, s mind rendkívül kedvező áron. Valamint ételeinket fatálon szolgáljuk fel, ami maradandó élményt szerez minden vendég számára.


Teraszos Nagytermünk az emeleti szinten található, 1ülő- vagy 2állóhellyel rendelkezik. A földszinti Vadászterem főnek, az Étterem főnek nyújt ülőhelyet. Svédasztalos, „a la carte” vagy menü rendszerben történő étkezésre előre egyeztetés alapján van lehetőség. A legjobb éttermek - Szokolya, Magyarország közelében.


Olvassa el a TripAdvisor utazói által írt értékeléseket Szokolya környékének legjobb éttermeiről, és keressen közöttük ár, hely és egyebek alapján. A weboldalon az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk. Minden szoba TV-vel és mini hűtőszekrénnyel rendelkezik.


A Turistaszálló szobái és felszereltsége felnőtt és gyerekcsoportok részére is kényelmes szálláslehetőséget biztosít. A téli szünet után márciusban ismét kinyitott az Enoteca a nógrádi várnál! Régi és új ízekkel, továbbra is kedvező árakkal, hétvégenként meglepetés napi menüvel, házias magyar specialitásokkal és. Itt megtalálja a HORGÁSZTÓ feliratú táblát is, melynek utasításait követve talál el hozzánk.


A látványos épület parkjában sétautak, pihenők, medence, lovarda és egy horgásztó is található. Piknikezésre legjobban alkalmas tisztások a jobb oldali út mellett, a Szén-Patak-völgyében találhatók. Budapesttől karnyújtásnyira, a csodálatos szépségű Dunakanyartól északra emelkednek a Börzsöny vadregényes csúcsai. Az úgynevezett Magas-Börzsöny Magyarország legérintetlenebb hegyvidéke, legmagasabb csúcsa a 9m magas Csóványos. Budapesttől km-re, a Börzsöny szívében lévő csillagos Szent Orbán Erdei és Wellness Hotelnek különleges megjelenésű és illatú farönképület ad otthont.


Bivaly mozzarellák házi szalámival, jégsaláta ágyon, koktélparadicsommal, ruccolával, friss bazsalikommal. Figyelmes, vendég barát hely, bőséges választék, ár-érték arány kíváló, és megemlíteném a hotel részt is, amire bár ráférne a felújítás, de rendkivűl kellemes hely, kifogástalan személyzet, gyönyörű környezet, maximálisan családbarát, több gyermekes családnak is megfizethető szállás. Itt a bőségek tárháza fogadja a kirándulót: számos turistaszállás, valamint büfé és étterem található itt, az érdeklődőknek tájékoztató táblák garmadája mesél a Börzsöny titkairól. Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak.


Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. Cyrano Étterem - LaContessa Gurmet Étterem (Chateu Visz) Albizzia Gourmet Étterem - Hertelendy kastély Szidónia Kastélyszálló Fried kastély etlap. A Tengerszem Panzió, Nógrád megyében, a Bánki-tó közelében található. PALÓC konyha ízeivel várja kedves vendégeit!


Ne feledje: panziónk kiváló szálláshely is! A Salgó Hotel Nógrád lankáitól körülölelve, Budapesttől 1km-re található. Természetvédelmi területen, a Cserhát, a Mátra és a Karancs – hegység találkozásainál.


Királyrét étterem

Kemence, Malomkert Panzió és Étterem. Feketevölgy Panzió és Étterem. Fáradt Vándor Panzió és Étterem Romhány - Szallas. PASTRAMI – az igazi családi étterem bisztrós hangulattal. A Pastramit talán sokan ismeritek és látszik rajta, hogy a tulajdonosok pontosan tudják, mi kell egy gyerekbarát helyhez.


A játszósarokban a kis konyhától kezdve a fejlesztő játékokig sok mindent találtok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések