2015. november 11., szerda

Atmen keresztüli készpénzbefizetés cib

Atmen keresztüli készpénzbefizetés cib

ATM-en keresztüli készpénzbefizetés. Már elérhető a CIB Bank egyes automatáin az azonnali készpénzbefizetés funkció, amelynek legnagyobb előnye, hogy az így befizetett összeg néhány másodperc alatt megjelenik és felhasználhatóvá válik az ügyfél számláján. A fejlesztés százmilliós nagyságrendű beruházást jelent a CIB Banknál. Akár nagyobb összegek is befizethetők az új gépeken: maximum 2bankjegyet és maximum 3. A bankszámla és a hozzá tartozó bankkártya nélkül ma már el sem tudjuk képzelni az életünket.


Atmen keresztüli készpénzbefizetés cib

Figyelnünk kell azonban arra, hogy a piacon elérhető bankkártyák kondíciói igen változatosak: a legolcsóbb és legdrágább bankszámlákhoz tartozó lapok költségei között éves szinten akár 15-ezer Ft eltérés is lehet. KONDÍCIÓS LISTA CIB Café Hitelkártya Magánszemélyek részére Hatályos: július 1-től AKCIÓK, KEDVEZMÉNYEK A CIB Mobilbank Kártyafigyelő szolgáltatás összes értesítő SMS üzenete (a CIB Hitelkártya havi értesítőn felül) díjmentesen elérhető az Espresso Szolgáltatási Csomaggal nem rendelkező üzletfelek számára is Az akció augusztus 27-től visszavonásig. Nézzük mit tud az OTP Bank, CIB Bank, Erste Bank, KH Bank, Raiffeisen Bank és a Volksbank termináljai.


Mára az összes mobilszolgáltató esetében használható az OTP ATM-eken keresztüli egyenlegfeltöltés funkciója, ezen kívül már T-Com és Neophone telefonkártyák feltöltésére is lehetőség van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések