2015. november 25., szerda

Megye futás 2019

Békéscsabán a sport mint szabadidős tevékenység mindig is fontos volt. Ha nem jössz nem tudode ha eljössz meg tudod. A tegnapi napon Lőkösházán, az esemény egyik védnökeként részt vettem a Kalu Tamara, vérképző szervi megbetegedésben szenvedő kislány, megsegítésére létrehozott egészségnapon. Megye Futás megosztott egy bejegyzést. Hamarosan eljön az idő és újra elindulok Békés megyében, hogy hirdessem, mozogni jó és szükséges!


Megye futás 2019

Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Az km-es útvonal szép erdei terepen kanyarog. Futás közben látod az erdő változását és az edzettséged alakulását is hónapról hónapra. Mikulásnak, és a családot se hagyd otthon!


Jó lehetőség rendszeres családi programként, baráti társaságok összekovácsolására, egyéb sport-tevékenységek támogatására. Hiszen a futás – szinte – minden sport alapja. MFutás -Kerékpár és Görkori Túra fotói II. Ballószögön a NYAKVÁGÓ félmaraton és családi nap, mely az Alföld egyik leghangulatosabb terepén zajló versenye.


Követve a hagyományt, most is április hónapban rajtolunk Békéscsaba Fő teréről. A futás célja mindenképpen a mozgás népszerűsítése, az egészséges életmó a sport terjesztése. Sokan kísérték el egy-egy szakaszon a futónagykövetet, sokan fogadták frissítővel is az egyes állomásokon. Ha a futás végképp nem menne, akkor bátran hozzátok idén is a görkoritokat, rollereteket - kisgyermekek kerékpárral is indulhatnak. Ha egy jó hangulatú sétára vágynátok, akkor is itt a helyetek.


Hétfőn kilenc órakor Békéscsaba főteréről elrajtolt az ötödik megye futás mezőnye, amelyet április 16. Tóth László, békéscsabai futónagykövet, aki az idén hatvan. Békéscsaba egyik futónagykövete a következő napban átlagosan napi kilométert teljesít. A Tildy Zoltán Általános Iskola jó pár tanulója kikísért minket a szeghalmi tábláig.


Vésztőre április 3-án a déli órákban érkezett meg a futónagykövet társaival karöltve. MEGYE FUTÁS résztvevői. A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Doboz település az első állomás.


Az induláson jelen volt és az első kilométereket végigfutotta Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke is. Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be felhasználói nevével és jelszavával , vagy regisztráljon oldalunkra. Az esemény célja az egészséges életmód a mozgás népszerűsítése.


A futás Békés megyén belül települést érint napon keresztül 6kilométert megtéve. A kiírt időpontok (óra:perc) az aktuális téli-nyári időszámítás szerint értendőek. Noel kezelésére fordítják Hét héten át gyűjtötték a kupakokat, egy hétig számolták az eredményt, amely több mint hét­ezer lej értékre rúg.


Kecskemét, Benkó Zoltán Szabadidő Központ 3. A kezdeményezés célja a mozgás, a futás népszerűsítése. Rajt:11:óra Rövid táv: 4. Tusnádfürdőn és Sepsibükszádon áthaladva gyönyörű fenyvesek és hegyek közé vezet minket, hogy a lélegzetelállítóan szép tengerszem, a Szent Anna-tó partján érjen véget. Sport- és táncbemutatók. Gödöllői Fiatal Művészek Egyesülete műsora. A gyereknapi rendezvénnyel egy napon rendezik meg a Friss futás futóversenyt, ahol egészen a kicsiktől a nagyokig várják a futni vágyókat.


Megye futás 2019

A tájékoztatás nem teljes körű. A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A futókat Siklósi István polgármester köszöntötte és adta át a város jelképes ajándékát, majd Szűcs Ákos, a Földi Harmónia Ház gondozottja mondott verset.


Baláca a helyszíne a Mezei Futó Magyar Liga második fordulójának Új helyszínen, a római kori villagazdaság, Baláca két hektáros területén rendezi meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) a Mezei Futó Magyar Liga második fordulóját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések