2015. november 16., hétfő

Árnyék eltüntetése photoshoppal

Árnyék eltüntetése photoshoppal

Ismerkedjünk meg a Clone Stamp Toollal és a Patch Toollal. Na ilyenkor jön jól a Photoshop, és ez a videó. Néha szükség lehet arra, hogy 1-rosszabbul sikerült képet javítgassunk – pl. Az alábbi pár kattintással végigvihető leírás az egyik lehetséges módszert mutatja meg, természetesen ennél több is van.


Természetesen a ráncok eltüntetése , a bőr és a haj retusálása sem maradhatott ki ebből az oktató videóból. Bemutatásra kerülnek még a testformák különböző korrekciós technikái, az alakformálás, valamint a különböző kompozíciós módosítások is. The Serbian Orthodox Church is one of the autocephalous Eastern Orthodox Christian Churches. It is the second-oldest Slavic Orthodox Church in the world. It is organized into metropolises and eparchies located primarily in Serbia, Bosnia and Herzegovina, Montenegro, and Croatia, but also all over the world where Serb diaspora lives.


Nincs is olyan designer (illusztrátor, motion artist, 3D-s), aki a mindennapi munkában az összes funkcióját használná. A Photoshop igen sokoldalú eszköz. Arc retusálása Photoshoppal. Hogyan tudok képről izzadtságfoltot eltűntetni photoshoppal ? A bejelentkezéshez és a telepítéshez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Ne aggódjon amiatt, hogy az ingyenes próbaverzió oldalát látja.


Árnyék eltüntetése photoshoppal

Vetett árnyék eltüntetése az ikon alatt: jobb klikk a sajátgépen, majd tulajdonságok. Az eszköznek vannak ugyan beállításai, de bármennyire is tuningoljuk, soha nem fogja „kitalálni”, hogy mit is akarunk kivágni a képről, így legfeljebb arra alkalmas, hogy egy fehér háttér előtt lefényképezett fekete kockát vágjunk ki egy képből. Tragic Wand” eszközt, nem éri meg a szenvedést.


There are seven sacraments of the Catholic Church, which according to Catholic theology were instituted by Jesus and entrusted to the Church. Sacraments are visible rites seen as signs and efficacious channels of the grace of God to all those who receive them with the proper disposition. Christianity spread to the Balkans beginning in the 1st century. Ezzel a Photoshop bővítménnyel könnyedén árnyékolhatsz kreatív projektjeidben. Lehetőséged nyílik árnyékok hozzáadásához szövegre, rétegekre és intelligens objektumokra.


Mindezen felül még az árnyék vetületét, annak beesési szögét is módosíthatod manuálisan vagy használd a “Nappozíció” lehetőséget. De szerintem még jobb, ha először is a fényképeken a fény- árnyék és színviszonyokat állítjuk be, és minimum eltüntetjük a vörös szemet, ha már van rá külön eszköz. Azonkívül (ha csak nem kimondottan a háttér a lényeg) készítünk egy megfelelő képkivágást, hogy legyen valami pofája is. Lightroom összedolgozik a Photoshoppal , tudod mozgatni a fájlaidat a két program között, ez hasznos funkció, azoknak, akik még vacilálnak a két program között vagy egyszerűen csak ki szeretnék használni a Lightroom nyújtotta plusz szolgáltatásokat, de van már egy bevált munkafolyamatuk Photoshopban vagy vannak kedvenc. A sötét karikák ellen egy jó minőségű, krémes korrektort is bevethetünk.


Válasszunk a bőrünk árnyalatánál valamivel világosabbat, ha pedig a karikák nemcsak sötétek, de jól érzékelhető kékes vagy lilás árnyalatúak (ez mindenkinél változó és a bőr alaptónusától függ), akkor narancsos-sárgás korrektort is kipróbálhatunk. Legyen szó akár digitális grafikákról, vagy webdesign-ról, ha kihasználjuk a lehetőségeket, akkor megnövelhetjük lapunk konverzióját és manipuláljuk a látogatóinkat. Sokféle oka és módja van annak, hogy miért és hogyan akarjuk eltávolítani a hátteret egy-egy fényképről.


A hogyanra adott első válasz természetesen a képszerkesztők királya, a Photoshop – oldalunkon is bemutattuk már, milyen lépések vezetnek el odáig, hogy eltűnjék egy fénykép háttere, és csak az előtérben lévő személy (arckép) maradjon a fotón. Lacos kérdez: Lehet-e pozicionálni a színátmenet középpontját? CorelDRAW-ban egyszerű színátmenettel meg lehet csinálni a gömböt, a méretét kisebbre veszeés bal fentre eltolod a középpontját (attól függően,honnan jön a fény). A napfény sokszor emlegetett áldásos hatása mellett sajnos igen sok veszély forrása. A legismertebb fényártalom a napégés, amelyért főképp a hosszúhullámú UV-B sugarak tehetőek felelőssé.


A napfény okozta ártalmak a főképp a bőrünket és a szemünket érő láthatatlan UV.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések