2015. november 9., hétfő

Júniusi horoszkóp 2019

A nyár és a szabadság hónapjait egyeseknek feszültséggel teli időszak előzi meg. Patkány évének kezdete. Már egy ideje megtartom azokat a ruhadarabjaimat, amik aktuálisan kimentek a divatból – gondosan összehajtogatva, vákuumzacskózva teszem őket félre. Ennek oka az, hogy a trendek időről időre ismétlik önmagukat, és visszatérnek olyan alapdarabok, amik ismét ellenállhatatlannak bizonyulnak.


Az év ebben a hónapjában leghosszabbak a nappalok, amit nagy örömmel és élvezettel ki is használunk. Van, aki idejét szívesen aktív munkára fordítja, ellentétben van olyan, aki ezt hosszú romantikus sétára szánja. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett.


Júniusi szerelmi horoszkóp : A nyár első hónapja felperzselheti a hangulatot. Túl sokat elemzed a helyzeteket, pedig ez nem jellemző rád. A Nap és a Merkúr szoros kapcsolata arra késztet, hogy minden döntés előtt szinte elemeire bontva vizsgáld meg a lehetőségeket és a következményeket. A hónap eleje könnyed napokat tartogat az ön számára, kellemes légkörben telnek a napjai a családdal. Ha ön független, könnyen belehabarodhat valakibe, amiből nem akar és nem is fog egykönnyen szabadulni.


Júniusi horoszkóp 2019

Havi horoszkóp szerelemről, érzelmekről és munkáról. Kos Ideális szerelme úgy képes elfogadni az ön túláradó érzéseit, hogy nem él vissza azokkal, és mindig tartogat magának titkokat, hogy önnek legyen mit megfejtenie. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Heti általános horoszkóp a csillagjegyre és általános jellemzők. Teljesen leveszi a lábáról a másik nemet: ebben a hónapban verhetetlen a szexepilje.


Viszont ne pazarolja a sármját érzéketlen kortársakra, hanem azok társaságában töltsön el sok időt, akik számára a belső értékek is jelentenek valamit! Kos: Kellemes hangulatod lehet a mai napon, egy kis pihenés pedig a hasznodra válhat. Barátkozó kedvedben is lehetsz: olyan valakivel folytathatsz beszélgetést, akivel talán eddig nem ápoltál jó viszonyt. Kos Pénzügyi kérdésekben végre megfontoltabban, bölcsebben tud dönteni, és ezeknek a döntéseinek hosszú távon is jó hatása lehet. Itt a jövő heti horoszkóp is.


Ha megítélünk valakit, mint embert, azt nem a címe, végzettsége, vagy a társadalomban elfoglalt helye szerint kell tenni, hanem az emberi tulajdonságaira kell összpontosítani. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. Hivatalosan is elérkezett a nyár, a kalandok, szórakozás, pezsgés és kibontakozó szerelmek évszaka. Lehet, hogy ebben a hónapban találod meg a nagy Ő-t? Vagy már megtalálta de nem tudo hogy lehetne a kapcsolatotok még tökéletesebb?


Akkor nézd meg, mit segíthetnek a csillagok! Olvasd el havi szerelmi horoszkópodat! A következő oldalon a havi egészség horoszkóp vár!


Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Júniusi horoszkóp Mit ígérnek a csillagok erre a hónapra?


Júniusi horoszkóp 2019

Virágkalauz születési hónap szerint Életmód A születéskő és minden, amit tudni érdemes róla Önnek mi a születésköve? Ugyanakkor az sem baj, ha továbbra is rugalmasan kezel bizonyos dolgokat. Alapból az élet több területén is pozitív változásokra számíthatnak. Végre a kemény munkájuk kifizetődik és előreléphetnek a karrierben és az anyagi helyzetükben egyaránt.


Néha a kevesebb, többet ér. A változás már ott van a levegőben. Jupitered minden területen előnyökhöz juttat.


Ez apróságokkal kezdődik, mint az, hogy a ház előtt parkolóhelyet találsz, fokozza hivatásodban az esélyeidet, több szórakozást szerez a szerelemben, és a számládat is feltölti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések