2015. november 9., hétfő

Esély idézetek

Esély idézetek

Ha elromlik minden, ami megesik néha, ha utad csak a hegyre fel vezet a célba. Ha kevés, amit kapsz, de sokkal tartozol, ha úgy érzed a sok gond leterhel. Végre itt van egy esély számunkra! Ne féljünk többé, vágjunk bele!


Megígérem, hogy boldoggá teszlek. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog.


Esély idézetek magyarul - Idézet. Ahogy szűnik a varázs, múlik a szerelem, s végül olyan fénytelenné és üressé válik, mint egy villanykörte, mely nem kap már áramot. Tölts fel, keresgélj, oszd meg kedvenc idézeteidet.


Esély idézetek

Magyarország idézetbázisa! Sokan azt hiszik, gondolkodnak, pedig csak újrarendezik előítéleteiket. Soha ne add fel az álmaid! Eszméletlen mennyit sírtam ezen a könyvöm. Annyira bele tudtam élni magam Katie helyzetébe, és bár több tettével én sem tudtam egyetérteni (Lisa-val és Maggie-vel szurkoltam a józanész és megbocsátás mellett) mégis megértem, mit miért tett.


Erre feltűntél te, és egész más voltál, mint akit vártam, mert te cinikus vagy és mogorva, lehetetlen alak. De az az igazság, hogy a veszekedéseinknél jobb dolog sosem történt velem. Azt hiszem minden esély megvan rá, hogy beléd szeretek. In the fragile reality of Discworl and with the gods who like to play games, a million-to-one chance succeeds nine times out of ten. Egész életemben arra vártam, hogy végre eljöjjön az igazi.


Minden sportban kétfajta ember van, az egyik valami felé, a másik pedig valamit elől fut. See more ideas about Quotes, Life quotes and Motto quotes. Mint az életben, itt is vannak csúcsok és mélypontok, én gyűlölöm a mélypontokat, de ezek azok, amik a jó dolgokat értékessé teszik. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising.


If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website. A címkéhez idézet tartozik „ Az (), hogy esélytelenül is felvesszük a harcot, olyan mélyreható változásokat idézhet elő bennünk, amelyeket legtöbbször nem méltányolunk kellőképpen: kapukat nyit meg előttünk, kiszélesíti a látókörünket, felnyitja a szemünket, és lehetővé teszi azt, ami addig. Egyik fő gondunk, hogy nagyon kevés embernek van saját élete.


Sok esetben másodkézből szerzett információ alapján létezünk. Mindenünket másodkézből kapjuk, még az érzelmeinket is. Ha érintetlenül meg akarod őrizni, ne add senkinek, még egy állatnak se! Ha szeretsz, sebezhető vagy.


Amikor összeházasodunk valakivel, akkor teljesen biztosak vagyunk benne, hogy megtaláltuk azt a bizonyos „nagy Ő-t”, akivel az egész hátralévő életünket le szeretnénk élni. Az esély nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer. Fura dolog ez a hiányérzet. A legváratlanabb időben jelentkezik, képtelen helyzetekben.


Nem kopogtat, nem kérdezi, hogy alkalmas-e , és a legfontosabbat is elfelejti, hogy fel vagyok-e rá készülve. Nincs az a mondat, maxima vagy aforizma, amelynek az ellenkezőjét is ne lehetne írni. Link bármi kérdés van az oldallal kapcsolatban azt is megírhatja a facebook oldalon.


Szeretnél partner lenni? Az élet az egyetlen esély , vedd komolyan! A béke egy mosollyal kezdődik.


Esély idézetek

Mai világunk legnagyobb betegsége nem a lepra vagy a tuberkulózis, hanem sokkal inkább az az érzés, hogy senkinek sem kellünk, senki sem törődik velünk, és hogy mindenki által elhagyatottak vagyunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések