2015. november 17., kedd

Fárasztó viccek

Fárasztó viccek

Neke ez a legtutibb anyag, amit kínálhat neked a viccszakma! Persze ha van érzéked hozzá. A favicc más, mint a többi vicc: a szójátékok és helyzetkomikumok melegágya! Hangolódj rá és hahotázz nagyokat rajtuk!


Egy hóhér nyerte a grimaszversenyt. Eszméletlen fejeket tud vágni. A legjobb viccek a neten A legjobb viccek egy helyen. Ezt kihasználva mesélek nektek néhány nagyon fárasztó faviccet! Elvont és fárasztó viccek gyűjteménye.


Fiú a lánynak: - Olyan szép vagy, mintha egy mesébe csöppentem volna. Nem vicces fárasztó viccek. Mi van ha elütnek egy matematikust. Mi a magyar vasipar jelképe? A férfi olyan, mint a hal.


Feje is van, de a farka irányítja. A szőke nő egy hét alatt hatodszor nézi meg ugyanazt a filmet. Küldtél már be faviccet? Fiam, zárd be az ablakot. Nagyon jó lesz, kell neked!


Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. Agyzsibbasztó viccek péntekre, hogy jobban induljon a hétvége, vagy jobb kedvben fezejődjön be egy szorgos hét. Csak azért, hogy legyen pár vidám perced. Viccek korlátlan mennyiségben. Ingyenes Napivicc levél mindenkinek.


Fárasztó viccek

Amennyiben szeretnél magadnak, barátainak, ismerőseinek néhány vidám percet szerezni minden nap, rendeld meg nekik is az ingyenes Napivicc levelet, melyben minden nap új vicceket postázunk. See actions taken by the people who manage and post content. Három turista felmászik Londonban a Big Ben tetejére, és fogadást kötnek, ki tudja úgy ledobni a karóráját a torony tetejéről, hogy leérve a lépcsőn el is kapja azt.


Laci, hogy nyitom ki a kasszát? Lacccci, hogy kell kinyitni a kasszát? Legjobb, top viccek , napi viccek : szőke nős, Chuck Norris, Móricka. Imre, miért van lekvárral bekenve az arcod ? Miért nem tud a szőke nő parkolni? A honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használunk.


Fárasztó viccek

A honlapunk használatával a tájékoztatásunkat tudomásul veszed. Hogy kedvére nyomhassa a gázt. A kellemes kinézet és az egyszerű kezelhetőség gondoskodik arról, hogy a lehető legegyszerűbben találd meg kedvenc vicceidet! Biztonság - Jean, hallotta, hogy tegnap elütöttek egy kéményseprőt? A viccek száma folyamatosan bővül csakk a legjobbakkal!


Egy tacskó és egy német juhász egymás mellett ülve türelmesen várakozik az állatorvosi rendelő várótermében. Mikor a gazdik szóba elegyednek, a két kutya is mesélni kezd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések