2015. november 5., csütörtök

Ha egy férfi kerül

Ha egy férfi kerül

Ha félsz a csalódástól, figyeld a jeleket, amelyek szavak nélkül is elárulják a férfi érzelmeit. Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a férfiak sokszor pusztán szexre vágynak a nőtől. Ha egy férfi valóban érdeklődik egy nő iránt, akkor meghallgatja.


Ha egy férfi kerül

A figyelem az egyik legegyértelműbb jele a másik iránt érzett szimpátiának. Sőt, ha később beszélünk, ő emlékszik arra, hogy mit mondtunk korábban, és még vissza is kérdez, mert meghallgatott bennünket és valóban érdeklődik irántunk. Férfi - Mit gondol, mit érez?


Freiwill Ádám Videósorozat - 1. Ha egy pasi túl lelkes az első randin rögtön kezdj gyanakodni! Még nem tudtam a storyd végét, amikor olvastam, de már jelzett a lámpa, hogy itt gond van. A felelősségteljes férfi nem játszik hősszerelmest az első este. Egy szerelmes férfi mindig meg akar ölelni, vagy csak nézni és hallani akar tége amennyire csak lehetséges.


Időnként hozzád ér, vagy csak okot keres arra, hogy megérinthessen. Nézd el neki, oda van érted. Ha a fültől-fülig mosolyt látsz az arcán, akkor nyilvánvaló, hogy öröm számára, hogy lát téged.


De biztosan az áldozatnak kell üzenni, és neki másként viselkednie, nem pedig az elkövetőnek? Millet erre megjegyzi: „az erőszak már mindenképp egy határ átlépése, amiért az elkövető felel, viszont ha a férfi csak durván próbál egy nőnél bevágódni, akkor a másik félnek is megvan a lehetősége, hogy leállítsa. Ha pedig randiztatok, de utána a férfi nem ír egy üzenetet, hogy jól érezte magát és újabb randit kérne, vagy nem hív egy napon belül, nem érdekled igazán. Ami a telefonszámod illeti.


A legnagyobb kérdés, hogy elkéri-e a számod. Ez még ma, a közösségi média virágkorában is igaz. Ha nem kéri el, az nem sok jót jelent. Nos, talán az egyik legfontosabb tulajdonság, ami hosszú távon képes egy férfi figyelmét lekötni, az a bizonyos, utánozhatatlan, belülről fakadó nőiesség. Engedjük tehát szabadjára a bennünk rejlő nőt, legyünk magabiztosak, ugyanakkor finomak és kecsesek.


A férfi agy és amit tudnod kellene róla Nőként … avagy hogyan gondolkodik egy férfi. Mindaz, amit a Titkos Tanácsok Nőknek oldalon találsz, az eddigi munkánk statisztikájának eredménye. A szerelem és a lelkesedés hevében sok nő észre sem veszi, hogy a kiválasztott férfi agyára megy. Hosszú ideje tartó párkapcsolatokon belül is jellemző lehet, hogy bizonyos szokások bosszantják a pasikat. Ha szeretnéd a párodat vagy a meghódítandó férfit boldognak látni magad mellett, akkor ezeket kerüld el.


Az X-Faktor műsorvezetője és a Telekom Veszprém válogatott kézilabdázója nem mindennapi élménnyel gazdagodott, ugyanis Széll Tamással (37), a Lidl-konyha séfjével közösen főzhettek! Ennek kapcsán kiderült, melyikük főz jobban, és egy odakozmált romantikus vacsora történetét. Ha egy nő kerül vezető pozícióba, sokszor meg kell küzdenie az előítéletekkel – nem elég rátermett, nem elég erős, szakmai tudása is megkérdőjelezhető –, ugyanakkor meg kell felelnie az elvárásoknak, amelyek ugyanazok, mint a férfi vezetők esetében.


Ha asszonyosan telt, akkor már a mamája is telt asszony volt, higgyék el ezt neki. Ez a vonzalom genetikusan kódolt nála, nem tehet róla. Szerelmi kapcsolatba viszont csakis akkor kerül egy férfival, ha meggyőződött arról, hogy az szereti, s ha már maga is megszeret valakit, azt egy életre társául fogadja. A Szűz nő harmonikus jelenség, egyszerű eleganciája és általában sokáig megőrzött fiatalos külleme és bája miatt sok férfi igyekszik megnyerni a kegyeit.


Ha néha változtatsz apró dolgokat a megjelenéseden, például egyik nap copfba kötöd a haja másik nap kiengede stb. Tartasd tiszteletben a magánterületét. Egy hely, ami csak az övé, a függetlenség szimbóluma egy férfi számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések