2015. november 16., hétfő

Fiatal gazda pályázat 2019

Silling Imre Gergő vagyok egyéni vállalkozó. Szüleimmel és nagyszüleimmel több tíz éve foglalkozunk tormatermeléssel. A Gordius Solution Tender kft. Ezzel szemben a év alattiak aránya csupán alig százalék, ez is mutatja, hogy sajnos nem zajlik megfelelő ütemben a generációváltás, elöregszik a gazda társadalom. Az új pályázat büdzséje 3milliárd forint, ami tízszerese az előző fiatal gazda támogatásokhoz képest.


Fiatal gazda pályázat 2019

Magyarországon nagyon alacsony a szociális bérlakások aránya (a teljes lakásállomány 2--a), így sajnos nagyon sok rászoruló ember akár évekig is vár arra, hogy ilyen módon megfelelő lakhatáshoz jusson. Egy két pályázat még nyitva van nem véletlenül, mert vagy utofinanszírozott vagy vissza térítendő vagy pedig kis mértekben támogatják pl a többi önerő, esetleg nagyon le van szűkítve ,hogy ki indulhat rajta, tehát nem felel meg boldog-boldogtalan. Pályázatírói tevékenységünk legfontosabb jogcíme a fiatal gazda pályázat. Fiatal Gazda Pályázat , Budapest, Hungary. Az eredményeket már ki is hirdették, melynek értelmében a nyerteseknek 1pontot kellett elérniük.


Találd meg a számodra megfelelő pályázatot és bízd profikra a megírását. Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása. Nagyon sok olyan ember kap esélyt az új fiatal gazda pályázattal, akinek idáig alapvetően nem volt esélye nyerni, vagy be sem tudta nyújtani a támogatási kérelmet. Ha pályázatírásban segítség kell, vagy pályáznál,.


EUR nyerhető el mezőgazdasági tevékenység beindításához. A napi (bulvár)sajtóból hallunk nagy bukásokról, visszafizetésekről, pályázatíró maffiákról, „köcsög” hivatalról, sokat nyert, de keveset teljesített csalókról és a gyors meggazdagodás reményében manikűrösből aranykalászos gyorstalpalón bejutó egyénekről. A fenti cikkben az szerepel, hogy ezen feltételnek az új lakhely esetében is teljesülnie kell.


Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Euro (kb. 1millió Forint) Két részletben igényelhető: – előre – az első rész igénylése utáni 3. A támogatás vissza nem térítendő támogatás, 40. A fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságalapításának, valamint a birtokstruktúra átalakításának előmozdítása, a mezőgazdasági munkaerő korstruktúrájának javítása, a vidék népességmegtartó képességének növelése és a mezőgazdasági tevékenység hosszú távú.


Szerintem nem lesz gond a korábbi területalapú támogatás, de ez csak vélemény, konkrét információt csak pár hónap múlva tudunk mondani. A folytatáshoz előfizetés szükséges. Szakértőnk válaszát előfizetőink és napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is. Ki lehet az, és alkalmazottnak kell-e lennie?


A fiatal gazda pályázaton nyertes, egyéni vállalkozóvá vált magánszemélynek gyermeke született, így közreműködőt kell bevonnia. Széles Imre tb-szakértő válaszolt. A pályázat támogat minden olyan vállalkozói tevékenység elindítását,.


Fiatal gazda pályázat 2019

Illetve fontos újdonság, hogy külön tematikus alprogrammá nőtte ki magát az említett pályázat a Vidékfejlesztési Programon belül. Három pályázatot adtam be tavaly: a testvérem és magam nevében egy-egy fiatal gazda pályázatot írtam, illetve elkészítettem a gazdaságátadási támogatás pályázatát is. A kérelmek elbírálása nap helyett egészen szeptemberig elhúzódott, de végül mindhárom pályázat nyert.


Az enyém 90-es szakmai pontszámot ért el. Egyedülálló lehetőség a mezőgazdasági pályázatok között, mivel maga az elnyert támogatási összeg vissza nem térítendő és előfinanszírozott. Ezért ha úgy dönt, hogy pályázni szeretne, mindenképpen konzultáljon egy agrárpályázati szakértővel, járja körül. Lezajlott a Vidékfejlesztési Minisztériumban a fiatal gazda pályázat utolsó egyeztetése is a MAGOSZ Ifjú Gazda Tagozata és az Agrya közreműködésével.


Döntés született arról, hogy nem a korábban kiküldött rendelet tervezet lesz a pályázat jogszabályi alapja, ugyanis nem lesz ún “keretfigyelés”. A fiatal gazdák hétfőtől augusztus 16-ig négymilliárd forintra pályázhatnak gazdaságuk elindításához - jelentette be a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM)A kormany. Mi történt, amióta legutóbb nálunk járt.


Rendszeres látogatóként ezekre az ikonokra kattintva megtalálja a legutóbbi itt járta óta keletkezett cikkeinket, a közelgő eseményeket, vagy előfizetőnkként az Önnek szóló személyes üzenetek listáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések