2015. november 20., péntek

Kos mérleg aszcendenssel

Kos mérleg aszcendenssel

KOS jegy MÉRLEG aszcendenssel A Mérleg aszcendens nagyon nagy fontossággal bír a Kos csillagjegy esetében. Megnemesíti jellemét, felruházza azzal a minimális diplomáciai tehetséggel, mely szükséges az életben de a Kosban eredetileg nincs meg. MÉRLEG jegy KOS aszcendenssel A Mérleg szelí békés természete és a Bak mozgalmas szenvedélyessége között nagy az ellentét. E vegyes jegy szülöttének a jelleme tehát nagy felemelkedéseknek és bukásoknak van kitéve, ami melankóliában vagy boldogságban nyilvánul meg. Abban az esetben, ha az illető Kos aszcendenssel rendelkező személynek a Napja is a kosban van, akkor a szülött személyiségének már az alapszínezete is Kos.


Kos mérleg aszcendenssel

Ebből kifolyólag, mint dupla Kos, a fenti problémákat tetőzi az önzősége, hirtelensége, meggondolatlansága. Az aszcendenssel megismerheted a legbensőbb vágyaidat, sorsodat. Születésünk pillanata meghatározza egész életünket, sorsunkat. Kos szülött Mérleg aszcendenssel Kicsit nehéz a természete mert a két jegy az Állatövön pontosan szemben áll egymással, az érzelem és értelem között problémák adódnak. Becsvágyó vagy, sikereket akarsz elérni, valami pozíciót, ugyanakkor nagyon fontos neke hogy az emberek szeressenek.


Kos Mérleg aszcendenssel Ha néha erős kétségek mardosnak is, a legjobb, ha száz százalékosan megbízol a párodban. Ha nyíltan és őszintén megbeszélitek egymással a gondjaitokat, a kapcsolatotok ismét gyorsan visszazökken a régi, stabil kerékvágásba. Kos , mint szülő: Gyerekét nagyon szereti, sokra tartja és sokat vár tőle. Igazán akkor él a Kos szülő, ha a gyermeke hasonló, mint ő, kicsattan az egészségtől, tevékeny, sportrajongó. Kos , mint gyermek: Nehezen kezelhető gyermek, különösen olyan szülőknél, akik nehezen viselik az akaratosságot, önállóságot.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. Harmonikus, őszinte kapcsolat. Nagyon jó köztetek az összhang.


A vonzerő ugyan nagy egymás iránt, ám sokszor ellentétes a két jegy értékrendje. A Kos szereti a Mérleg kiegyensúlyozottságát, racionalizmusát, harmonikusságát, báját. Kos hajlamos túlzásokba esni és túl heves, ezt pedig a Mérleg már nehezen tudja egyensúlyba hozni a párkapcsolatban.


A Mérleg jegy védikus leírása jelentősen különbözik a nyugati asztrológiáétól. Erősebb megnyilvánulásaiban a reformerek, forradalmárok, próféták, idealisták és fanatikusok jegye. A Mérleg egyéneknek erős érzékük van a harmóniához, az igazsághoz és az egyensúlyhoz, különösen az eszmék terén. A Mérleg pozitív oldala Következő domináns csillagjegye a Mérleg , melyben a Merkúr és a Nap állt születésekor. Hiába tartják erről a zodiákusról, hogy hűtlen, flörtölős alkat, ő még ebből is a jobbik oldalát, az egyensúly megteremtésére való törekvést kapta ajándékul.


Például a 45-ös északi szélesség esetén a legkevesebbet a Kos , Bika, Ikrek és Halak jegyében tartózkodik, legtöbbet pedig a Szűz és Nyilas között. Ha valakinek Kos Aszcendense van, akkor akár percnyi hiba a születési időben az Aszcendens fokkal való eltolódását fogja eredményezni. Született tehetség a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc, szépségipar.


Kos mérleg aszcendenssel

Amennyiben az ascendenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, a megfelelési kényszere miatt nem vállalja saját magát, a véleményét, elvész a személyisége a sok alkalmazkodásban. A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. Mérleg nő bak aszcendenssel és nyilas férfi vízöntő aszcendenssel ? Kos férfi vagyok rák aszcendenssel és tetszik egy rák nő nagyon, erről mit gondoltok szerencsés párosítás lehet? Jól lehetne szót érteni? Kos Nap-jegy szerint, Mérleg - aszcendenssel , vagy Bak, Oroszlán-felkelőjeggyel.


Tizenkét különböző módon leget valaki Kos – s ugyanez igaz az állatöv mind a tizenkét jegyére. Asztrológiai szempontból Nap-jegyed és felkelőjegyed közösen határozzák meg életedet. Ami nem akkora baj, szeretik ők a kihívásokat.


Kos jegyű, nem a lomhaságuk és kicsinyességük jut eszükbe, vagy a Bikák esetében az, hogy nehezen fogadnak el másoktól eltérő nézőpontokat, anyagiasak, és állhatatosak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések