2015. november 26., csütörtök

Ha a férfi fél az érzéseitől

A kapcsolatnak be kell érnie, és az érési folyamatot kell követni. Amikor a kapcsolat még a kezdetinél tart, a másik fél zokon veheti a túl gyors nyomulást. Kell némi távolságtartás, és kimért tempó egy kapcsolatban.


Ami a szerelmi vallomást illeti, rengeteg férfi szeret kivárni, és sodródni az árral. A férfi szereti, ha a nő kezdeményezi a szexet. Sok férfi úgy érzi, ő az egyedüli, aki kezdeményezi a szeretkezést.


Nagyon fel tudja őket dobni, ha a nő is megteszi ezt! Ne féljünk tehát kimutatni, ha éppen olyan hangulatban vagyunk, mert a pasi örülni fog neki. A szeretet és az elfogadás kéz a kézben járnak.


Légy minden körülmények között egyenes a sráccal, ne stiklizz, mert ha rájön elveszíted. Akkor is légy egyenes vele, ha te rossz szindebn tünnél fel előtte. A hamisságot, hazugságot, képmutatást megvetik az ilyen emberek. Ha ugyanis ez nem alakul ki, akkor biztos, hogy nem lesz erős és tartós a kapcsolat.


Ráadásul nem elég az , ha az egyik fél irányában megvan, hanem fontos, hogy kölcsönös legyen. Amennyiben ez így van, nem üti fel a fejét állandóan a féltékenység, nem aggódnak a pár tagjai azon, hogy mit csinál a másik, vagy kivel van. Ha magamba nézek, első blikkre bennem sincs. Mert dolgoznom kell, eltartanom magam, tervezni, dönteni.


Kigyúrtam és megacéloztam a lelkem, sok férfi úgy érzi, nem tud ehhez kapcsolódni, mert nincs szabad gyök, pedig fú de mennyi van! Azt gondolom, hogy a férfi az anyját keresi egy életen át a nőben. Az rendben van, ha egy férfi szeretné, ha megtörténne már a dolog, de az nem, hogy siettetni akarja, és követelőzővé válik a nővel szemben. Tehát ha a férfi nem veszi figyelembe a nő érzéseit és érdekeit, akkor nem is gondolt semmilyen komoly folytatásra vele, csakis a testi szerelem érdekli!


Az a pasi még nem érett, nem tud felnőtt férfi módjára viselkedni. Egy éves férfi már ne ijedezzen a saját érzéseitől , ha mondjuk nem halálos betegségéről van szó. Párkapcsolat esetén ez a szöveg szimpla gyávaság. Mehet a manusz a levesbe.


Sokszor fordul elő, hogy egy férfi még hordoz magában valami sérelmet egy korábbi, akár már elég régen véget ért kapcsolatból, és emiatt valójában az újabb sérüléstől fél. Ha ráadásul felfedez bennünk néhány hasonló vonást azzal, aki annak idején megbántotta, akkor hiába húzná felénk a szíve és az esze. De az esetleges félreértések vagy hullámvölgyek ellenére könnyen lehet, hogy a párod benned találta meg a nagy Őt akkor is, ha ezt nem mindig kommunikálja. Az igazi kutatására sokan tették már fel az életüket, van, aki nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban sem adja fel az állandó keresést, bár bizonyos nézetek szerint. A “Houdini” típusú férfi nem gonosz ember, csak fél valamitől az esetek nagy részében.


Nem egyszerű megérteni ezt, de azzal, ha megértjük a férfiakat, kevesebbet szenvedünk. Aki megtanítja arra, hogy, ha megfogan a barátnője, vállalja a tettei következményeit? Van egy kedves ismerősöm, külföldön él.


A lánya volt, amikor megfogant, ma a kislánya éves. Szülés után befejezte az iskolát, most főiskolára jár, mellette dolgozik, ugyanúgy, ahogy az apja is. A második gyerekük 2 most lesz apa. Tehát, ha a nő csupán egyenrangú akar lenni, az a férfi számára azt jelenti: túl igényes. Megriaszt a mai nők tökéletessége – mondja egy negyvenöt éves egyetemi tanár.


Nekem önbizalmat a ha egy nőnek narancsbőrös a combja, vagy kis párnácskák vannak rajta. Soha ne a dühbe gurulás okára figyeljetek, Drága Hölgyeim, hanem arra, miként viselkedik, amikor eldurran az agya. Valamilyen szinten mindenki függ az érzéseitől , de ha valaki a legkisebb dologra is extrém módon reagál, ott valami gond van. Ha az ember önmagát adja és nem azt lesi, hogy a másik milyen elvárás alá akarja rántani, akkor ez fel sem merül.


Az olyan férfi , aki ezek után nem tart potenciális partnernek, feltehetően abból is gondot csinálna, ha az ötödik-hatodik randin feküdnél le vele. SSZEGZÉS A legjobb barátnőd tippjével („Nincs szex az első randin”) a másik nem képviselői is pontosan tisztában vannak. Enikő éves papi társkereső tagunk.


Ezt írta magáról: Szia. Olyan férfi jelentkezését várom aki tud szeretni és nem fél az érzéseitől. Szeretem a gyerekeim,akik évek. Van olyan, hogy egy pasi inkább eltaszítja magától akit szeret, mert fél az újbóli csalódástól? Fiatalabb korában nagyon szerelmes volt egy lányba,év után eljegyezte,kicsit később megcsalta a csaj.


Ha igazak rá, menekülnöd kell! Egy rossz főnök teljesen tönkreteheti a mindennapjaidat: hatására állandó gyomorgörccsel mész majd a munkahelyedre, feszült és elégedetlen leszel, valamint az önbecsülésed is fokozatosan romlani fog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések