2019. június 21., péntek

Közönségjég budapest

Közönségjég budapest

A Jégkert Buda szívében, a Széna téren helyezkedik el, a Mammut 2-vel szemben, a régi budai városfal mögött. Bejutni a Margit körúttal párhuzamos Varsányi Irén utca felől tudsz, minden nap 12-között. A jégpályán értékmegőrző is üzemel, melynek díja 2Ft + 1. Ft letét, melyet a kulcs leadásával visszaadunk. Közönségjég A nem foglalt időszakokban ( közönségjég ideje alatt) bárki belépőjegy ellenében korcsolyázhat. A belépőjeggyel a következő foglalt időpontig, illetve a zárásig lehet a pályán maradni.


Közönségjég budapest

Ezen időpontok a honlapon, valamint a jégpálya facebook oldalán minden héten közzé tesszük. A Közönségjég időpontjára vonatkozó információ a honlapon található! Megközelíthetőség: Lágymányosi hídtól percre a Prielle Kornélia utcáról nyílik a Sopron utca.


Villamossal a Deák térről a 47-es villamossal, illetve 18-as villamossal a Moszkva térről lehet megközelíteni. Marczibányi téri jégpálya, Budapest A Millenáris melletti, sátorral fedett jégpályán minden nap van közönségjég. Az emeleti Jégkert Cafe-ban december 24-25-26-án zárva tartunk. A többi napon szeretettel várunk!


Közönségjég budapest

Indulás előtt mindig nézd meg az aktuális közönségjég időszakokat ezen a linken, vagy a fenti menüből! H-11Budapest , Villányi út 97. A közönségjég ideje alatt fűtött öltöző, büfé áll a látogatók rendelkezésére, valamint lehetőség van korcsolyák bérlésére és élezésére is.


Azon személyeknek, akik nem lépnek jégre csak családtagjukat, hozzátartozójukat, barátjukat kísérték el, természetesen nem kell belépőt vásárolni. Jégpálya üzemeltetõ : Golden Ice Kft. Rendezvényszervezés, Rendezvényhelyszín, Jégkorong, Korcsolyázás, Korizás, Télen-nyáron, Közönség korcsolyázás, Görkorcsolya, Műkorcsolya, IN LINE. Az első fedett, állandó műjégpálya Budán. Szeptember végétől április végéig tart nyitva.


Főbb felhasználási módok: amatőr hoki, korcsolyaoktatás, gyermekkorcsolyázás, közönségjég. A pálya területén korcsolyaélező is működik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések