2019. június 11., kedd

Szűz hold idején

Kritikai érzékünk különösen erős Szűz Hold idején , de bánjunk óvatosan „építő jellegű észrevételeinkkel”, mert másokat megbánthatunk vele. Fontossá válik, hogy tudjuk, hol a helyünk életünk különböző szerepköreiben, környezetünk mit vár el tőlünk (pl. munkahely). Fókuszban: Szépségápolás Szűz Hold idején. Egészségvédelehajfestés, hajápolás, tartós frizura készíthető, dauer szép hullámokat a hasmasszázs.


Lendületben vagyunk, ötleteket gyártunk, új terveket kovácsolunk. Teliholdkor és fogyó Hold idején tudatosíts azután pedig oldd fel, engedd el mindazt, ami gátol. Nagyon fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy az Oroszlán- Hold idején a féltékenység is hamarabb előtör bárkiből! Szűz-Hold idején mindenki kritikusabb párjával, mint máskor.


A viták elkerülése érdekében érdemesebb tehát néha visszafognunk magunkat. Skorpió Hold idején semmit sem jó elkezdeni, amit a fizikai világban szeretnénk megvalósítani. Vitás esetek megbeszélését kerüld most el, nem alkalmas kellő rugalmasságot és kompromisszumkészséget igénylő helyzetekre sem.


Kicsit lelassulunk, kedvünk van lustálkodni, saját kényelmes tempónk szerint haladni a dolgokban. Könnye laza programokra vágyunk, csacsogásra, mely nem érinti a mélységeket. Levegőre, mozgástérre van szükségünk. Hamar kirobbanunk, vagy elhamarkodottan cselekszünk, kommunikálunk, vitákba bocsátkozunk. Nap és a Hold együtt áll az égen.


A Hold “utóléri” a Napot és 12:37-kor egzakttá válik az Újhold a Szűz jegyében. A Nap a tudatosság, a Hold a lélek, a tudatalatti szimbóluma. Beszéljünk ma a hajunkról. A hajpakolások, erősítő kúrák ideje érkezett el. Ha változtatni szeretnénk - márpedig elhatároztuk - akkor bátran a színváltással is.


A Szűz Hold a hajfestést is támogatja. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Szűz napokon képesek vagyunk az érzelmeinket jobban figyelmen kívül hagyni. Ugyanakkor a maximalizmus felnagyítódik.


Vannak, akik másokra vetítik, tolják ezt. Szűz hold idején rendetlenkedhet a gyomro ám ezt csillapíthato vagy megelőzheted akár kamilla teával is. Bármelyikükből készíthetsz bőrtisztító, gyulladáscsökkentő, jótékony illatos fürdőt, ha veszel a szárított gyógynövényből evőkanálnyit, nyakon öntöd liter forró vízzel, hagyod állni percet, majd. A Hold járásával kapcsolatban az alapszabályok a következők, és mindenkire érvényesek, bármilyen állatövi jegyben született: Minden, amit annak a testtájnak az egészségéért, jólétéért teszünk, amelyet az a jegy ural, amin a Hold éppen áthala kétszer olyan jótékonyan hat. Kivéve a sebészi beavatkozásokat.


A Hold -diéta idején a fehérjéket (húsok, halak, kevésbé zsíros sajtok, mint a trappista, az edami, az ementáli, a gouda) ne fogyaszd együtt szénhidrátokkal (tésztafélék, fehér cukor, kenyér, rizs, gabona), az étrendet pedig a következőkben leírtak szerint igazítsd a Hold állásához. Főleg növő Hold idején jobban esik bekuckózni és akár egyedül lenni. Szűz -napokon, főleg a csökkenő Hold alkalmas lehet a lomtalanításra, ha máskor nem sikerült elintézni, illetve megszabadulni bármitől, elengedni valakit. Még növő Hold is jobb, mint más, földies napok. Ha már régen voltál különböző szűrővizsgálatokon, akkor a szűz hold idején javasolt megejtened ezek valamelyikét.


Könnyebben átvészelheted és türelmesebben is állhatsz hozzá a kérdéshez. A földben termők, gyökérnövények fogyasztását javasolja a Hold , és emésztést segítő gyógyteák fogyasztását. A holdfázisokon kívül azt is figyelembe veszi, hogy a Hold melyik napon, melyik állatövi jegyben tartózkodik.


A Holdfázisok Ha valaki minden nap, minden héten, minden hónapban közel ugyanúgy táplálkozik, akkor azt fogja tapasztalni, hogy növő hold idején a súlya egy-két kilóval gyarapodik, a fogyó hold idején pedig csökken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések