2019. június 18., kedd

Régi zsidó viccek

Vicces Viccek hírlevél: Minden héten megkapod a hét legeslegjobb vicceit az e-mail címedre! Nagyon jó lesz, kell neked! Jelentkezéseddel elfogadod az adatvédelmi tájékoztatóban és az ÁSZF-ben foglaltakat. Három idős néni üldögél a nyugdíjas otthonban. Azt mondja az egyik: - Régen ilyen szép hosszú, vastag uborkákat lehetett kapni a piacon,- mutatja a kezével, mekkorákat, - és sokkal olcsóbb is volt, mint most.


Régi zsidó viccek

Magyar zsidó históriák (Részletek Don Péter és Raj Tamás könyvéből) 1- Művészek. Elsőként elevenítsük fel Nyáray Antalnak, a régi szép ferencjózsefi békeidők kedves bohém színészének emlékezetes történetét Pollatschek Elemér professzorral, a színházi világ ismert gégespecialistájával. Csak Igazi Mai Sláger Megy! Sorozatok oldala,Megújultunk!


Dobj vissza, teljesítem egy kívánságod! A zsidó gyerek rugdossa a templom falának a labdát. A cigány visszadobja a halat, de gondolja, jól kitol vele!


Régi zsidó viccek

Kijön a pap, így szól: - Fiam, ha tovább rugdosod a falnak azt a labdát, megkeresztellek. Zsidó gyerek tovább rugdossa, kijön a pap, hóna alá csapja, megkereszteli. A gyerek szomorúan kullog hazafelé, otthon anyjának elmondja a hírt, erre az jól megveri. Zsidó viccek , fárasztó faviccek, mémek, beteg és morbid viccek. Legjobb, top viccek , napi viccek 106.


A professzor szobájában van a vizsga. Ott látható egy madárkalitka, amiben ül egy rúdon madár, egy kendővel úgy letakarva, hogy csak a lábuk látszik ki. Please try again later.


Kohn elhatározza, hogy túlad a család egy régi gyűrűjén. Inasával elküldi Grünnek, az ékszerésznek. Nem is olyan sokára csörög a telefon Kohn házában. Szép ez a gyűrű, adok érte ezer forintot. Nem megy kedves Grün, én ezért a gyűrűért ezret szeretnék kapni.


Egy év után hárman jelentkeztek: egy japán, egy kínai és egy zsidó jelölt. Eljött a nap, hogy bemutassák tudásukat. A japán szamuráj kinyitott egy kis dobozt, ebből felröppent egy légy. A szamuráj kirántotta a kardját, és sutty! Lássuk, mit tud a következő!


Ezért olyan fontos a magnézium, ha fogyni akarsz A legújabb orosz hobbi a víz alatti motorozás Orbán: Elválik, meg tudunk-e állni saját lábunkon Gyurcsány jót röhögött a Bödőcs-paródián Nagyszülei baleseténél helyszínelt a váci rendőr Nem engedik Schumacher közelébe régi. Régi , történelmi orosz viccek. Lenin és Trockij együtt sétálnak. Grün nagyon mérges Kohnra, amiért az keresztbe tett neki. Azonban eljön egy zsidó ünnep, mikor minden haragosnak ki kell békülnie.


Kohn azonban makacs, nem akar bocsánatot kérni. Végül a rabbitól kér tanácsot. Ki ne ismerne egy jó viccet? Ezt dörgedelmes égi szózatban közli is a világ népeivel.


Nyugodj meg, és menj szépen haza! Istennel, hogy parancsolja meg a császárnak: ne vigye el a szegény öreg zsidó egyetlen támaszát katonának! Két hét múlva megint jön az öreg zsidó , és szemrehányóan mondja: - Mégis elvitték az én egyetlen támaszomat katonának! Az viszont egy érdekes kérdés – de nem egy antológia, hanem egy esszé tárgya –, hogy a politikai viccek egy részének is miért éppen Kohn és Grün a főhőse.


Mit gondolsz, az idők előre haladtával a zsidó viccek eszenciája változott-e a Holokauszt óta? Az eszenciája talán nem, de a közege feltétlenül. Törölték az új évet,előkerült a régi.


Régi zsidó viccek

El mentem reggelizni ha nem jönnék meg délre akkor ebédelni is. Adok neked egy lapátot,de aztán sürgősen hordd el magad. Reggelenként ágyba viszem a feleségemnek a kávét neki csak meg kell darálnia.


Talán nem szereti a rendőröket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések