2019. június 18., kedd

Kulcstartó gravírozás

Kulcstartó gravírozás

Világító üveg kulcstartó 3D gravírozással. Gravírozható ajándékok webáruháza. Alap kulcstartó felirattal - díszítsd kedved szerint charmokkal, medálokkal. Kulcstartó és kulcskiegészítő,Személyes kiegészítők. Ajándékok és lézer gravírozás.


A gravírozás az ajándékot személyessé teszi, nemcsak egy tárgy lesz, hanem egy életre szóló dédelgetett szép emlék! A gravírozás kiváló egyedi ajándék hölgyeknek és férfiaknak születésnapra, névnapra, karácsonyra, ballagásra és házassági évfordulóra. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. D) gravírozás , portrékészítés üvegkockába, dimenziós (2D) gravírozás.


Első alkalommal az interneten kerestem rá a lézer gravírozásra, így találtam meg Önöket. Cégünk közel modern, számítógéppel vezérelt gravírozó- és hímzőgéppel rendelkezik. Kulcsokra még mindig szükség van, és a kulcstartó nagyban hozzá járul ahhoz, hogy kulcsaink sohase vesszenek el. Egy gravírozott kulcstartó , éppen ezért, egy nagyszerű ajándék. Kiváló egyedi ajándék születésnapra, névnapra, karácsonyra, ballagásra.


Kulcstartó gravírozás

A gyémánttűs gravírozás technikája - Szöveg- és fotógravírozás A gyémánttűs gravírozás egyfajta marási eljárás, ahol a megjeleníteni kívánt kép, ábra vagy szöveg úgy alakul ki, hogy a kiválasztott ajándéktárgyról egy speciális, számítógép vezérelt forgó-marófej eltávolítja az anyagfelesleget. A fénykép gravírozáshoz közeli, jó minőségű fényképre van szükségünk, hogy a fotó gravírozás élethű, megfelelő minőségű legyen. Palack, öngyújtó, toll, ékszer, óra könnyedén lehet egyedi megjelenésű a fémgravírozással, melyet III. PrintPix nyomdánkban kiváló minőségben elkészítjük.


A gravírozás anyagában karcolja meg a kulcstartót, így egy ilyen termék örökéletűnek mondható. Fotó gravírozása kulcstartóba. Maga a technológia kifejezetten érdekes. Két lézersugárból álló nyaláb hozza létre a térben elhelyezkedő pontokat az üveg belsejében úgy, hogy a kép…ó bocsánat elragadtattam magam. Fénykép lézergravírozása falapra.


Az egyik legkeresettebb és legmutatósabb ajándék. A kép kivágott formája lehet téglalap, négyzet, kör, ovális, szív vagy bármilyen alakú, vagy a gravírozott alakot is körbe lehet vágni a lézerrel. Csak egy jó kép kell hozzá, hogy elkészüljön egyedi fényképes bögréje, párnája vagy kedvenc fotójával díszített pólója. Hétköznapi tárgyak egyedivé alakítására kedvelt megoldás a gravírozás. Szülőknek, nagyszülőknek garantáltan feledhetetlen emlék lesz egy egyedi fényképes ajándéktárgy.


Alumínium, réz, bronz, acél, és ötvözetei. Fém lemezek vagy egyedi formájú fémtárgyak felületi gravírozása, jelölése. Műgyantás kulcstartó esetén nincs minimális megrendelés, akár egy darab műgyantás kulcstartót is elkészítünk.


Miskolc központjában medál és kulcstartó gravírozás nagy választékban több színben, színes medál gravírozás és kulcstartó gravírozás egy helyen Miskolcon. Rendezés Népszerűség szerint. Ha tartós eredményre vágyik – gravíroztasson névtáblát! Rohanó világunkban egyre kevésbé van arra idő, hogy megálljunk valahol és hosszan tartó tájékozódásba kezdjünk, csak mert nem tudjuk, hogy hol is találjuk azt a bizonyos személyt, akit keresünk – legyen szó akár egy irodaházról, akár lakótömbről vagy egy zegzugos utcáról. A számítógéppel vezérelt mechanikus gravírozás egyfajta forgácsolási eljárás, ahol a megjeleníteni kívánt szöveg vagy grafika úgy alakul ki, hogy a kiválasztott tárgyba egy forgó marótű mélyen befefúr, miközben a vektoros irányításnak megfelelően a fej dimenzióban mozog.


Kérem vegye figyelembe, hogy a termékek fotói, főként a kézi gravírozás megjelenítése miatt inkább tájékoztatásul szolgálnak. Bár a közkedvelt típusokat folyamatosan tartjuk raktáron, azért a változatosság kedvéért néhány hetente frissíteni szoktunk egyes termékek körében. A kulcstartó egy mindig visszatérő kis ajándék, ám ez a kulcstartó üveg ,és egy általad megadott szöveget az üveg belsejébe gravírozzuk amitől különleges ajándék válik belőle.


Kulcstartó gravírozás

Készítünk gravírozással kulcstartót, szobaszámokat, géptáblákat, vagy bármilyen egyedi táblát. A csavar könnyen elrejthető a szívecske alá. Ha a natúr verziót rendeled a szívecske egyik oldalát pirosra festjük a másik oldal natúr marad. Amennyiben a gravírozott verziót rendeled meg, a kulcstartó figurákba gravírozzuk - a rendelési folyamat végén - a megjegyzés mezőben megadott keresztneveket vagy monogramokat.


Budapesti Go print üzleteinkben lézergravírozással speciális műanyag, fa és üvegtárgyak feliratozását vállaljuk. Két főbb kategórián belül válogathat: lézer- és mechanikus gravírozás. Kérjük, ha kérdése van hívjon minket és igyekszünk segítségére lenni.


Azoknak ajánljuk ezt az oldalt, akik ajándékot szeretnének készíttetni, vagy egyedi terméket akarnak vásárolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések