2019. június 18., kedd

Timon és pumba a föld körül inda

A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül, ami képes weboldalak megjelenítésére és internetezésre. Először, a kukacok legnagyobb ijedelmére, katasztrófalakomán vesznek részt a braziliai őserdőben, aztán felkeresnek egy krokodilbébit, aki valamiért azt hiszi, hogy Pumba a mamája, és ez még csak a kezdet! A megjelenő oldalon lépj tovább, majd várd meg a másodpercet az oldalon, és a letöltés automatikusan elindul. Amennyiben nem indul el azonnal a letöltés, kattints az oldalon megjelenő direct download feliratra.


Először a kukacok legnagyobb ijedelmére, katasztrófa-lakomán vesznek részt a brazíliai őserdőben aztán felkeresnek egy krokodil bébit, aki valamiért azt hiszi, hogy Pumba a mamája és ez még csak a kezdet. Eddig alkalommal nézték meg. A harsány humorú komédiás-duó tagjai kalandot kalandra halmoznak, és ahol baj ériheti őket, ott éri is. Szinkronizált amerikai rajzfilm.


Tartalom Oroszlánkirály-rajongók, ne csüggedjetek! A hatalmas sikerű film komédiás párosa visszatért! A Walt Disney Stúdió történetének legmulatságosabb párosa három kiadványon és rengeteg rövid kalandon keresztül csal mosolyt kicsik és nagyok szájára egyaránt! Elôször, a kukacok legnagyobb ijedelmére, katasztrófalakomán vesznek részt a braziliai ôserdôben, aztán felkeresnek egy krokodilbébit, aki valamiért azt hiszi, hogy Pumba a mamája, és ez még csak a kezdet!


Személyes, vagy postai átvétel. Repcsik - A mentőalakulat. Stitch - A csillagkutya legújabb kalandjai. Karácsonyi lidércnyomás. A szépség és a szörnyeteg.


Mentőcsapat a kenguruk földjén. Kacsamesék - Az elveszett lámpa kincseA kis hableány. Elon Musk cége, a SpaceX szerint üzletileg is kifizetődő lesz, ha a sietős üzletemberek a Föld túlsó oldalára akarnak kerülni egy óra alatt és ezért őket - sok-sok dollárért - rakétával fellövik a repülőfolyosóknál jóval magasabbra és így szupergyorsan érnek célba. Ahogy a cím mondja, élő kapcsolással! Bár nekem még mindíg a timon és pumba a föld körülből jut eszembe róla a békás rész.


Dark roasted blend(jah, és ez a századik postunk) tada. Máris itt fújtat Spanyolhon legtüzesebb bikája, a hős matador pedig ki volna más, mint régi barátunk. Aztán csomagolunk, és meg sem állunk a Déltengerekig, ahol Pumbát elragadja a rettentő Böndögőz.


Tekintsd meg Nathan Lane legszuperebb profil képeit, találhatsz régi és új képeket is a színészről és folyamatosan bővítjük a képeket, így érdemes visszatérni, hogy megnézhesd az új képeket is. Ne felejts el lejjebb görgetni, mert lent találod Nathan Lane fimjeit és sorozatait. James és az óriásbarack, A Notre Dame-i toronyőr, Aladdin 3. Töltsd le egyszerűen a Sorsok 1resz. Tini nindzsa teknőcök I.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések