2017. március 29., szerda

Ámokfutók új album

Top Tracks - Ámokfutók Ámokfutók - Topic;. Kitsit vad a lány (Official Music Video). Akarok Veletek együtt Énekelni! A mai meglepetés, az új albumon : ÁMOKFUTÓK ! A Balatonig, áll a kocsisor.


A forgalmi dugó nem lehet akadály a jó kedvnek! Az új nóta és az ebből kimásolt kislemez méltó trónkövetelő. Lázas készülődés, hihetetlen várakozás előzi meg az új Ámokfutók album megjelenését. A sajtó és a média kíváncsi, vajon sikerül-e a töretlen sikersorozatot folytatni.


Sőt, feljebb és feljebb tornászni? Eljött a várva várt nap. A szerelem hajnalán-nal új korszak nyílik az Ámokfutók életében.


Október 26-án ezzel a címmel jelenik meg Kozso sikercsapatának vadonatúj albuma. Kozso mellett társ-producerként és hangmérnökként a londoni Mark McGuire neve is fémjelzi a dalokat. Van valami című albumának megjelenése.


Robinson Kicsikét zsibi-zsibi-zsiborog és sajog a fejem talán a szíve-szíve-szívemben rossz már az elem tudom, hogy mindennél többet ér, ó a nyugalom kerestem északon, keleten, délen, nyugaton. Kozsó az album megjelenése után több lemezbemutató fellépést is tervez, emellett pedig eleget tesz a TVműsorfelkéréseinek is, így szinte minden nap találkozhatunk az Ámokfutók frontemberével, és december 7-től a régi- új Ámokfutók -slágerekkel is. Már csak NAP #129321; az új ÁMOKFUTÓK album megjelenéséig. Like-oljátok és osszátok, hogy minél több emberhez eljuthasson!


Visszatér Kozsó, az Ámokfutók zenekar jubileumi albumot ad ki. A lemezen az új számok mellett a régi slágerek is helyet kaptak teljesen átdolgozva. Hosszú hallgatás után jubileumi albummal tér vissza az Ámokfutók , az együttes idén ünnepli fennállásának 25. Ha van zenekar, amely dalaival, üzenetével, falakat lebontó energiájával stabil és megkerülhetetlen szereplője a hazai zenei életnek, akkor az Edda Művek mindenképpen az.


Március 10-én ismét birtokba veszik a Papp László Budapest Sportarénát, hogy egy hatalmas, új bulival örvendeztessék meg a rajongóikat. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok. A című album a digitális zenemegosztókon már elérhető, a CD pedig november 23-tól lesz megvásárolható. Kozsó a visszatérést egy nagy koncerttel is megkoronázza, november 24-én a Total Dance Festival keretein belül fogja előadni legújabb szerzeményeit a Hungexpón. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Ámokfutók új album

Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Nem tagadoA Zeneszöveg. Hosszas hallgatás után vadiúj albummal robbant az Ámokfutók. A című jubileumi lemez első dalát, videoklipjét a Blikken nézheti meg elsőként pénteken, november 23-án, délelőtt órakor.


Ne maradjon le, a klippremierért figyelje pénteken a Blikk. Nehéz időszak áll Kozso háta mögött: évekkel ezelőtt agyvérzést kapott, és annak ellenére, hogy azóta teljesen felépült, a lábadozás nagyon sokáig tartott. Az azonos című album a Mahasz listáján a 3. Remix album ezt is felülmúlva 2. A 90-es évek magyar dance zenéje, a külföldi trendeket követve fejlődött és megjelent több előadó, akik már a rokon tánczenei stílusokkal egyetemben készítettek euro. Egy svéd lap azt írta, hogy Avicii családja találkozott a DJ egykori kiadójával, és megegyeztek abban, hogy egy új album még idén meg fog jelenni.


Ámokfutók új album

Avicii szóvivője reagált a platykára: kiderül, hogy lesz-e posztumusz album.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések