2017. március 6., hétfő

Eladó ház hódmezővásárhely mátyás utca

Eladó ház hódmezővásárhely mátyás utca

Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád. Havonta több millióan választják az ingatlan. Csongrád megyei ház hirdetés az ingatlan. Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Találd meg álmaid otthonát vagy eladó ingatlanod következő tulajdonosát! Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Szege 2nm-es, szobás, családi ház eladó ! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ház , lakás, telek, új és használt ingatlanok.


Magdolna negyedben, a Teleki piac közelében , rendezett polgári tégla épületben eladó egy 1m2-es szobás, cirkófütéses, bejárattal rendelkező lakás. Ingatlanirodák, tanácsadás. Az ingatlan központi helyen helyezkedik el, tömegközlekedés szempontjából is kiváló. Nekem az nagyon fontos volt mindig, hogy olyan munkát végezzek, amit szeretek. Anélkül nem működik és én ebben a szakmában, ennél a cégnél megtaláltam azt, amit szeretek.


A mai modern, letisztult design elemeit tükröző emeletes épületben 28. Víz és villany közművekkel ellátott, a terület -ban szilárd burkolattal borított, épületekkel rendelkező, ezen kívül beépíthető. Női és férfi WC, zuhanyzó, öltöző és iroda rendelkezésre áll.


Kérjen árajánlatot Hódmezővásárhely közelében található ingatlanforgalmazás területen dolgozó válallkozásoktól. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Eladó ház hódmezővásárhely mátyás utca

Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Kérjük, adja meg az Ön által keresett ingatlan részleteit, valamint elérhetőségeit, hogy kollégáink tájékoztathassák, amennyiben szerepel a portfolióinkban az Ön érdeklődésének megfelelő ingatlan. Nagymágocson a Mátyás király utcában ikerház eladó.


A házban szoba, fürdőszoba, előszoba és közlekedő folyosó található. A helyiségek burkolata laminált padló és hideg burkolat. Szegeden a Mátyástér sarkánál található ez a most épült társasházi lakás. Magasföldszinti, belső udvarra néznek az ablakai.


A lakás központja az amerikai konyhás nappali, innen nyílik a két hálószoba, fürdőszoba, WC, gardrób, terasz. Találatok HÁZ Hódmezővásárhely keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Nagyatád csendes utcában kerttel családi ház eladó. Az ingatlanban szoba, konyha-étkező, előszoba, kamra, spájz, kazánház helyezked. PROfi igényeknek - Részletes Hódmezővásárhely térképe utca és fontos helyek keresővel - terkep.


Válassza Ön is a Duna House szolgáltatásait! Találja meg az igazit számtalan ingatlan közül! A legfrissebb eladó családi házak az egész országból.


Eladó ház hódmezővásárhely mátyás utca

Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések