2017. március 22., szerda

Medison étterem gyula heti menü

Komló Étterem Gyula Adatvédelmi beállítások When you visit any web site, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of cookies. Az étteremben igen kedvező áron ebédelhetnek a kedves vendégek, ahol gazdag napi menüből választhatnak, vagy egy órai ott tartózkodással korlátlan fogyasztással is élhetnek, az étteremben kínált árakon. Minden hétköznap várjuk szeretettel minden héten frissülő menü ajánlatunkkal. Ft, reggel – óráig kapható.


Medison étterem gyula heti menü

Tartalma egy bőséges leves, választható főétel és desszert. Napi menüvel, választható menüvel. Tölgyfa Étterem - Gyula. Gyula város frekventált helyén a Várfürdőtől a sétáló utca irányában haladva kb.


Sok szeretettel várjuk családias hangulatú ugyanakkor modern éttermünkbe a kedves. A Sörpince Vendéglő Gyula belvárosában a látványos szőkőkúttal és vízeséssel határolt, megújult Kossuth téren található. Magyaros ételekkel, klimatizált pince étteremben és szabadtéri teraszon várom kedves jelenlegi és leendő vendégeimet. Gusto Étterem Gyula belvárosában a Városház utca alatt található. Heti menükínálatunk - Komló Hotel Étterem , Gyula.


Medison étterem gyula heti menü

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket hetente megújuló, változatos menüajánlatunkkal. Ahogy a hotelt, úgy az éttermet is a maximalizmus, az igényesség és a szakértelem határozza meg. Az étterem kialakításánál, valamint a személyzet kiválasztásánál is elsődleges szempont volt, hogy mind a szállóvendégeinket, mind a. Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online!


Gyulán Nézd meg a legjobb éttermeket! Konyhánkon nem árulunk zsákbamacskát, a gazdag magyar kulináris hagyományokon alapuló ízeket a legmagasabb színvonalú modern konyha elvárásaival ötvözzük. Hisszük, hogy a jó ízhez a minőségi, tudatosan előállított alapanyag a legfontosabb, ezért a helyi, környékbeli őstermelőktől szerezzük be a legtöbb alapanyagot, így minden friss és adott a kifogástalan. A menü ára bruttó 9Ft. A féladag ára bruttó 5Ft.


A csomagolás ára bruttó 1Ft. Csak második rendelése esetén a csomagolás ára bruttó Ft! Minden kedves vendégünknek jó étvágyat kívánunk! Az étrenden szereplő levesek helyett mindig lehet rendelni csontlevest. Komló Hotel és Étterem – Gyula Gyula ékköve – nem is nevezhetjük másnak a száz éves Komló Hotelt.


Ha jól érzi magát nálunk, akkor az Alföld legvonzóbb fürdővárosának legszebb szállodájában még jobban fogja! A gyulai szálloda, melyet hektáros bekerített saját park vesz körül, már messziről felhívja magára a figyelmet. Kovács Antal háromszoros magyar bajnok sommelier webshopjának kézműves bor ékköve mostantól éttermünkben is elérhető.


A vásárlás éttermi fogyasztáshoz nem kötött, azaz csak a borokért is nyugodtan beugorhat, de persze az az igazi, ha egy ebéd vagy vacsora elköltésére is módja adódik. Bódva Étterem – Miklós Gyula út 6. Géza Konyhája – Kossuth tér 3. Mind a raguleves, mind a grillezett zöldség. Kattints egy megtetsző napi menüre, és az első sorban megjelenik a választott heti menü.


Ha törölni akaro akkor kattints még egyszer ugyanarra a már zöld hátteres, kiválasztott menüre a napi menü listában, vagy a heti menün az adott napon a gombra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések