2017. március 15., szerda

Eladó ház hódmezővásárhely dáni utca

Eladó ház hódmezővásárhely dáni utca

A hirdető nem töltött fel fotókat. Hódmezővásárhely , Dáni utca. Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az ingatlan a város központtól nem messze, csendes helyen fekszik.


Eladó ház hódmezővásárhely dáni utca

Ez a 1nm-es belső kétszintes, gazdasági bejárattal is ellátott üzlethelyiség akár két külön álló részre is megosztható ami sok lehetőséget biztosít. A családi házról db kép tekinthető meg. Felújítás alatt álló, jó készültségi szintű ház eladó ! A tervek rendelkezésre állnak, de a befejezés nem történt meg. A 6m2-es telek mögött egy ha-os (2m2) legelő is van. A legelő külön nem eladó , azonban a ház , a hozzá szorosan tartozó telekkel 5. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.


Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely. Tarján városrészben, a belvároshoz közel családi ház eladó. A m2-es főépületben két szoba egybenyitásával egy tágas nappalit alakítottak ki.


Ezen kívül még egy szoba, előtér, konyha, kamra és befejezésre váró fürdőszoba valamint külön WC található benne. A Startlakon 1db fényképes hódmezővásárhelyi eladó családi ház hirdetés vár. A telken van még egy garázs és többrészből álló melléképület. Eladó családi házat keresel? A 3négyzetméteres telken, egy 107nm-es lakóház és a melléképületek találhatók.


Az utcáról belépve száraz kapu bejáró fogamajd három lépcsőfokon léphetünk a házba. A Nyárfa utca elején található, méter széles utcafronttal rendelkező, ideális alakú telken lévő - valamikori gazdaháza - vált eladóvá. Szeged Újszeged városrészében a kedvelt Fürj utcában kínálom eladásra ezt a 3m2-es telken lévő szintes, mlakóterületű zárt sor beépítéses családi házat az udvarban egy melléképülettel, a ház előtti előkertben autó beállási lehetőséggel. Tarján csendes utcájában exkluzív ingatlan eladó ! A fűtéséről cirkó gázkazán gondoskodik. Zichy Jenő utca Nagymező utca találkozásánál, minőségi anyagokkal, luxus kivitelben felújított, 1m² alapterületű, szobás, fürdőszobás lakás.


A szobák mindegyike külön bejárattal rendelkezik, ami kellemes szeparáltságot biztosít az itt élőknek. A ház jó elosztású, kellemes életteret nyújt lakóinak. A telek mérete további bővítésre ad lehetőséget.


Közelben bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő található. Burgonyás pogácsa Klasszikus krumplis pogácsa, ropogós sajtréteggel a tetején, enyhén leveles, nem szétesős, omlósan lágy bélzettel. Igazi sör-, bor-, pálinka korcsolya, de én hideg tejjel szeretem a legjobban még forrón. Természetközeli családi ház Pécs közelében Nagykozár, csendes, nyugodt részén, egy zsák utca végében lévő egyszintes, alacsony rezsiköltségű családi ház ELADÓ ! Otthontérkép kínálatában!


Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Az autóbuszállomás szomszédságában a Bocskai utcában eladó egy polgári jellegű ház. Tolna megye, Döbröközön eladó befejezetlen, kedvező elosztású családi ház.


Balla Ingatlan - megbízható, korrekt ingatlaniroda, képzett ingatlanközvetítőkkel, Balla Ákos ingatlanszakértő vezetésével. Segítünk lakás, családi ház , telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések