2017. március 16., csütörtök

Bika horoszkóp 2019 zsozirisz

Izgalmas, fordulatokban bővelkedő év áll előtted. Nagy változásokra számíthatsz. Figyelmed középpontjában az anyagi és érzelmi biztonságod megteremtése, stabilizálása lesz. Bika jegy szülöttei az Oroszlán csillagképben elhelyezkedő Merkúr planéta erős hatását fogják érzékelni magukon.


Ezidőtájt határtalan mennyiségű fizikális energiának lesz birtokában, amit remekül felhasználhat például a sportolás terén - még akkor is, ha csak amatőr szinten űz egy. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Olyan izgalmas, érdekes eseményeken vehetnek rész - főként a magánéletük terén -, amelyekben az előző év nem igazán bővelkedett.


Leginkább a karrier terén számíthatnak felívelésre. Személyesen és Telefonon. Bay Is Here For You with Money Back Guarantee and Easy Return. Get Bika With Fast and Free Shipping on eBay.


Ez az év számukra kifejezetten élvezetes lesz, már csak azért is, mert új dolgokat tanulhatnak, amik által gazdagabbá tehetik az életüket vagy akár a. Kos: A mai napon az érzelem és az értelem között nincs meg az összhang, ezért a kedélyállapotod borússá válhat. Az anyagiak alakulása viszont jókedvre hangolhat, mert a pénz úgy vonzódhat hozzá mint mágneshez a vas. Bika : Kirobbanó formában lehetsz, ezért nincs olyan dolog, aminek ne tudnál a végére járni.


Hol fent, hol pedig inkább lent lesznek. Ugyanakkor lehetősége adódhat arra, hogy hírnevet szerezzen, de minimum népszerűségre tegyen szert. Patkány évének kezdete.


Bika horoszkóp 2019 zsozirisz

Az Újhold az Oroszlán jegyében önt szerelem tekintetében nem érinti. Viszont az ön uralkodó planétája, a Vénusz is az Oroszlán jegyében tartózkodik, és magnetikus kisugárzást kölcsönöz önnek. Kos: Amennyiben szülő vagy, akkor gyermeked életében nem várt fordulat kezdődhet, talán olyan dolgokat sajátíthat, amelyek újak a számára, és olyan dologra is fény derülhet, amire korábban nagyon vigyáztál, és amelyre a titok jótékony homálya borult. Bika – éves horoszkóp Az év eleje egyszerre lehet bizonytalan és gátlásoktól mentes számodra, ami arra ösztönöz maj hogy új utakat keress akár a munkádban, akár a magánéletedben.


Az ismeretlen, ami ezzel rád vár okozhat némi feszültséget benne de abban is segít, hogy sokkal jobban megismerd önmagad. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. Itt a friss heti horoszkóp is! Ikrek – napi horoszkóp. Ma igyekezz a szokásosnál többet dolgozni a megjelenéseden, mielőtt elhagyod az otthono mert nagy az esélye annak, hogy a külsődnek jelentősége lesz egy váratlan helyzet, vagy találkozás kapcsán.


Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. Bika – napi horoszkóp Ma körülötted megnő az esélye annak, hogy egy kissé puskaporos lesz a levegő és ha nem figyelsz oda eléggé, még te is belekeveredhetsz mindebbe. Ma valahogy mindenki egy kicsit türelmetlenebb és agresszívebb, nem lenne jó, ha egyszerre robbanna minden. Ha külföldön tartózkodsz, akkor olyan dologra adhatsz ki, ami nagyon megéri az árát. Valakinek szüksége van a dicséretedre, az elismerő szavaidra – ne fukarkodj hát velük!


Bika : Ha erősen vágysz a sikerre és kész vagy ezért keményen megdolgozni, akkor minden úgy alakulhat, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. Kos: Nem lehet okod panaszra a mai napon, mert több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet. Bika : Még az is lehet, hogy egy kolléga az oka a feszültségnek, ami benned van. Kos: Még az is lehet, hogy rokonnak fontos a veled való kapcsolat.


Olyan dolgokat oszthat meg vele amiken elcsodálkozhatsz: soha nem gondoltad volna, hogy ilyesmi eshet meg vele. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. A horoszkóp számításának fő alap eleme van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések