2017. március 16., csütörtök

Eladó ház hódmezővásárhely nyárfa utca

Felújított igényes családi ház és mellette vendéglátó egység egyben eladó , vagy a söröző rész kiadó. A söröző éve jó forgalommal. Havonta több millióan választják az ingatlan. Az ingatlan a város központtól nem messze, csendes helyen fekszik.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A családi házról db kép tekinthető meg. Nyárfa utcai 1m2-es családi ház eladó.


Az épület alapterülete: 1m², míg a hozzá tartozó teleké 3m². Felújítás alatt álló, jó készültségi szintű ház eladó ! A sorházról db kép tekinthető meg. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.


A ház földszinti részén nappali szoba, konyha,fürdőszoba,kamra, kazánház és előtér a padlástérben szoba található. A helyiségek burkolata hideg burkolat és szőnyegpadló. Hódmezővásárhely csendes részén, padlásteres sorházi ház eladó melléképületekkel. GYŐRZÁMOLYON eladó egy 1m2-es ikerház.


A házhoz 4mtelek is tartozik. A vételár szerkezet fűtéskész állapotra vonatkozik, de lehetőség van a kulcsrakész befejezésre is. A ház jó elosztású, kellemes életteret nyújt lakóinak. A telek mérete további bővítésre ad lehetőséget.


Közelben bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő található. Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely. A felső szinten jelenleg három különálló, kiadható lakrész található, saját fürdőkkel. Az udvarra több autó is kényelmesen beparkolhat.


A Startlakon 1db fényképes hódmezővásárhelyi eladó családi ház hirdetés vár. Eladó családi házat keresel? A ház melegét gázközponti fűtés és kandalló biztosítja. A nyílás zárókat részben újra cserélték.


Csorbánné Mónus Erika elnök, Török Istvánné a kuratórium elnöke Az óvodás gyermekek egészséges testi-szellemi fejlődéséhez szükséges eszközök, korszerű technikai eszközök beszerzése, a modern játékeszközökkel a gyermekek mozgáskulturájának fejlesztése. Ezen az oldalon láthatja az összes hódmezővásárhelyi eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval.


A 3négyzetméteres telken, egy 107nm-es lakóház és a melléképületek találhatók. Az utcáról belépve száraz kapu bejáró fogamajd három lépcsőfokon léphetünk a házba. Parkvárosban, a Törökbálinti úthoz közel, csendes utcában eladó egy nm-es szobás, önálló családi ház , 8nm-es telken. A házat néhány éve teljes körűen felújították, kibővítették, ekkor nyerte el jelenlegi méretét és állapotát. Tolna megye, Mőcsényben eladó 1nm alapterületű,3.


ELADÓ CSALÁDI HÁZ HÓDMEZŐVÁSÁRHELY BELVÁROSÁBAN! Eladásra kínálok egy 7nm-es telken lévő, 1nm alapterületű, családi házat. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Ingyenes hirdetések a Jófogás. A házban nappali, szoba, félszoba.


Szigethalom központi részén eladó ! A ház nm, a hozzátartozó telek 1nm. Elosztása: alsó szinten amerikai konyhás nappali, amelyből a részben fedett teraszra lehet kimenni, fürdőszoba, külön toalett. Ahogyan bármely honlap, úgy ez az oldal is sütiket (cookie) használ a működéshez, de ebben személyes adatok nem tárolódnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések