2017. március 27., hétfő

Nhkv ügyfélszolgálat miskolc

Főoldal Ügyfélszolgálat Kedves Ügyfelünk! A hatékony és gyors ügyintézés érdekében Társaságunkhoz beérkező leggyakoribb kérdések alapján az alábbi összeállítás szerinti válaszokat ajánljuk figyelmébe. Az oldal tartalma elavult. A tagvállalatok ügyfélszolgálati.


Fizetés, egyenleg, részletfizetés Számlázás Szolgáltatás Segíthetünk? Megkeresések típusai és az ügyfélkezelési csatornái KSZ határskör NHKV Zrt. Tájékoztatjuk, hogy az esetleges jogvita rendezése érdekében az NHKV Zrt.


Kizárólag adatkezeléssel kapcsolatos kérdésekben. Szolgáltatással, számlázással kapcsolatos kérdés, reklamáció esetén kérjük, hogy ne ezt a számot hívja, hanem az Ügyfélszolgálattal szíveskedjen felvenni a kapcsolatot! Online ügyfélszolgálat. Nemzeti Hulladékgazdálkodási Szolgáltató Kft.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, üzenjen nekünk az alábbi űrlap segítségével. A közszolgálatás igénybevételéhez kapcsolódó számlákat továbbra is tőlük fogja kapni a lakosság. Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata. A cég 1 AVE Magyarország Kft. A rendszer használatához regisztrációra (felhasználó névre és jelszóra) van szükség.


Engedélyezze a JavaScriptet az oldal használatához. Bejelentést kaptunk, hogy a nevünkben keresik fel ügyfeleinket ismeretlen személyek „adatgyűjtés” miatt! Tisztelt Felhasználóink! Felhívjuk a figyelmet, hogy Társaságunk egyrészt nem keresi fel ügyfeleit a lakhelyükön adatgyűjtés okán, másrészt személyes adatokat kizárólag ügyfélszolgálati csatornákon keresztül rögzítünk és a vonatkozó jogszabályoknak. Ennek megfelelően további tájékoztatásig, illetve a számlázás megkezdéséig Önt, mint ingatlanhasználót további teendő nem terheli.


A menüpontok segítségével az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő (lakossági és nem lakossági) fogyasztóink intézhetik ügyeiket. A célkitűzés központi eleme egy egységes, nonprofit közszolgáltatói struktúra megalkotása. Borsod – Abaúj – Zemplén Megyében közszolgáltató társaság működése támogatott. LetöltömKinyomtatom ElküldömNHSZ Szolnok, a megbízható partner. Jelentős változás történt Szolnok város hulladékgazdálkodási cégének életében.


Telefonos ügyfélszolgálat. Borsod-Abaúj- Zemplén Megyei Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. A telefonos ügyfélszolgálat a számlázással kapcsolatos megkereséseket hétfőn, kedden, szerdán, pénteken 8-óra között, csütörtökön 8-óra között fogadja. Központi ügyfélszolgálati irodánk címe és nyitva tartása.


Nhkv ügyfélszolgálat miskolc

Amennyiben személyesen szeretne tájékoztatást kérni, kollégáink szíves rendelkezésére állnak ügyfélszolgálati irodáinkban. Kerületi Hivatala Nyugdíjbiztosítási és Adategyeztetési Főosztály ügyfélszolgálat - Cegléd Budapest Főváros Kormányhivatala VIII. Dunántúl és Dél-Magyarország hat megyéjében, míg az NKM Földgázhálózati Kft. A Kormányhivatalok ügyfélszolgálatainak elérhetőségéről (cím, telefon, e-mail) itt kaphat információt! A Tigáz Csoport földgázelosztási és gázszolgáltatási tevékenységet végez Magyarország észak-keleti régiójában.


Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft. Késedelmes teljesítés esetén az NHKV Zrt. Az ügyfélszolgálati csoport a MIVÍZ Kft. A UPC Magyarország Kft.


Nhkv ügyfélszolgálat miskolc

Elsőként valósította meg nálunk az ún. Válasszon a következő menüpontok közül, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségekeN! Az alábbi ikonokra kattintva – kategóriánként - a leggyakrabban feltett kérdéseket és a vonatkozó tudnivalókat találja meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések