2017. március 17., péntek

Taksony etterem

Az elmúlt negyed évszázad alatt folyamatosan nőtt az elégedett, visszatérő Vendégek száma. Rengő Bisztró - Fő út 72. Reviews good restaurant, good service, nice location! Vad és halételek, sváb-bajor specialitások a régió kiváló alapanyagaiból szívvel-lélekkel!


Taksony etterem

Menü összeállítása - leves, főétel, köret. Hideg és melegtál rendelést felveszünk. Először és valószínűleg utoljára. Foglalj asztalt akár online! Skip trial month free.


Unsubscribe from Lala P? This holiday home provides a terrace as well as a shared lounge. Taksonyban Nézd meg a legjobb éttermeket! The holiday home is fitted with a TV and bedroom. The accommodations is equipped with a kitchen with an oven and a microwave.


A car rental service is available at the holiday home. Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Az ételkínálatot általában a magyaros konyha jellemzi, de a különlegességekre vágyók is találnak kedvükre valót. Fenséges ételek és kellemes légkör várja a vendégeket.


Hangulatos kültéri helyiségünk napos meleg időben különösen hangulatos. Későbbi időpontban leadott rendelést csak óra után tudjuk teljesíteni. Minden kedves Vendégünknek jó étvágyat kívánunk!


A változás jogát fenntartjuk. Aznapra történő megrendeléseiket szíveskedjenek telefonon leadni! Gazdag ételkínálat, minőségi borok, röviditalok, koktélok, sörök.


Rendezvények és esküvők lebonyolítása. A Dixie Ételbár Szigetszentmiklóson, a József Attila lakótelepen található. A családi vállalkozásként üzemeltetett étteremben hagyományos, magyaros ízekkel, kellemes környezetben várjuk kedves vendégeinket.


Megközelíthető az M0-ás autópályáról az 51-es úton gépkocsival és távolsági busszal, valamint a Budapest-Kelebia vasútvonalon vonattal. Kisduna étterem és Panzió honlapján! Az ár és az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk.


Forgalomban lévő étkezési jegyeket elfogadunk. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure. A nyaraló egy 3nm-es, szépen gondozott kertben foglal helyet, nagy bokrokkal, fákkal körülvéve, így nyújtva intim szférát. Egy térkép, amit hozzád hasonló emberek készítettek! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi.


Taksony etterem

Sok szeretettel köszöntjük Kedves Vendégeinket az új vezetéssel megnyitott Palkó Csárdában! See photo from visitors to Két fenyő étterem. Vízparti ingatlan csere vagy beszámítás lehetséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések