2018. június 29., péntek

Diófa étterem vásárosnamény

Tájjellegű, házias ételekkel, tiszai halételekkel, az étterem specialitásaival várja a kempingben lakó, a környéken lakó és nyaraló vendégeket. Elvitelre nem kell kérni az ételt, mert. A megye legjobb turisztikai adottságokkal rendelkezõ települése, a Felsõ-Tisza vidék legjelentõsebb üdülõhelye. TV-vel, légkondicionálóval felszerelt fűthető faházban, összesen fő.


Vásárosnamény turizmus. Diófa Kemping- Étterem. Kínálatunkban megtalálható tradicionális konyha ételei. A 2férőhelyes kemping a hagyományos sátorozó, lakókocsival érkező és a faházakban megpihenni vágyó vendégeket egyaránt fogadni tudja.


Panziónkban db franciaágyas és 2db ágyas. SZÉP kártyát, Erzsébet utalványt elfogadó egység. Destinations: Balaton, Budapest, Siófok. Családias hangulatú II. Tájjellegű házias ételekkel, tiszai halételekkel, az étterem specialitásaival várja a kempingben lakó, a környéken lakó és nyaraló vendégeket.


Diófa étterem vásárosnamény

Honlapunk cookie-kat használ az Ön számára elérhető szolgáltatások és beállítások biztosításához, valamint honlapunk látogatottságának figyelemmel kíséréséhez. Ideális esküvői helyszín. Felújított, légkondícionált rendezvényházunk két különálló teremmel várja kedves vendégeit.


A vendéglátás elősegítése céljából teljesen felszerelt melegkonyha áll rendelkezésre. A’la Carte fogyasztás végösszegéből érvényes az kedvezmény. Az étel rendelésekor kérjük, jelezze a személyzetnek, hogy az említett információs brosúra tulajdonosa, ezért -os kedvezményre jogosult.


Az étlapon szereplő összes ételt, a napi menüt, valamint a pizzát telefonon is megrendelhete és mi házhoz szállítjuk ! Melinda Apartman Kisvárda apartman 21. Magyarországi Szálláshelyek Katalógusa. Nemrégiben felújított, légkondicionált rendezvényházunk két különálló teremmel, zárt udvarral és saját parkolási lehetőséggel várja kedves Vendégeit. A gergelyiugornyai Tisza-part homokfövenyes strandját évente több tízezren keresik fel strandolás céljából is.


Hajdúnánás északi csücskén várja a kedves kikapcsolódásra és pihenésre vágyó vendégeket. Kedves, családias vidéki vendéglátás, valamint kellemes kikapcsolódás és szórakozás vár mindenkit. Kisújszállás településen, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Kisújszállás közelében található étterem , vendéglő, csárda területen dolgozó válallkozásoktól! Az adventi koszorú helye ismét a Szent István parkban lesz, itt lesznek a vasárnapi gyertyagyújtások is.


Ha céged van és még nem vagy fent regisztrálj ingyenesen! A Balaton és vonzáskörzetében, egész évben nyitvatartó szálláshelyek. Veríme, ľe čas strávený u nás bude pre Vás v znamení príjemného oddychu a mnohých nádherných záľitkov.


Naďalej sa budeme usilova o to, aby Vám naąe s malebným okolím súvisiace sluľby, z času na čas, vrátili spomienky a aby sme Vás mohli čoskoro znova uvidie. Ezen az oldalon megtalálható a helyszín térkép, valamint a helyek és szolgáltatások listája: Szatmár utca: Szállodák, éttermek, sportlétesítmények, oktatási központok, ATM-k, szupermarketek, Benzinkutak és így tovább. TURISTASZÁLLÓ leírása: Kedves leendő Vendégünk!


Diófa étterem vásárosnamény

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg, az EKOP-2. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság által nyújtott online szolgáltatások és. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye vendéglátóhelyei. Az étterem egyben kisebb rendezvények és esküvők helyszíne is.


Kristály Vendéglő, Mátészalka. Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések