2018. június 21., csütörtök

Eladó ház pest megye jófogás

Eladó ház pest megye jófogás

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Pest megye - Pest környéki ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Több ezer friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás új építésű család. Az ingatlan felújítandó. A kertet gyönyörű ősfák teszik hangulatossá. Kihagyhatatlan lehetőség azok számára, akik álmai nyaralójukat szeretnék megtalálni egy mesés környezetben.


Budakeszin kiváló helyen családi ház hosszú távra kiadó. Szintenként található fürdőszoba és minden szobából külön erkély nyílik, ahonnan a közeli hegyekre nyílik szép kilátás. A nagy ház 2m2-s, szintes , szobás, duplakomfortos, míg a kisebb ház szintes m2-s , szobás összkomfortos. Eladó Békéscsabán a Mokry ltp. Nem látszatkeltő a haszon érdekében sem.


Reális,őszinte gondolkodású. Kis utcában eladó ez a praktikus beosztású nm-es ház , ami alatt egy közel nm-es pince található. A hálószobák külön nyílnak. A nyílászárók ki vannak már cserélve, cirkós, azonban az új tulajdonosnak lesz még feladata vele, az ingatlan felújítandó.


Rettentő segítőkèsz, alapos, figyelmes mèg hétvègèn is “zaklakható” mosolygós szuper Hölgy! Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Ami most már nagyon közkedvelt: egyszintes ház.


Válogasson az ingatlanok közül, mentse el a keresést vagy használja értesítő szolgáltatásunkat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Válogass a 1eladó ingatlan hirdetésből: falusi ház pest megye , 99000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: pest megye.


Ezel az oldalón több ezer eladó használt, nem új építésű lakó ingatlant talál Budapesten és vidéken. Ingatlan kategóriában - Ingatlanok széles kínálata - Böngéssz aktuális ajánlataink közül, vagy hirdesd meg eladó ingatlanod ingyen a Vaterán! Családi házak, lakások, otthonok.


Vámosmikolán eladó egy szobás családi ház és egy kocsmaépület együttes! Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Dunaharaszti Duna partjánál eladó közel 6nm-es telken lévő családi ház , Lke övezet -os beépíthetőséggel! A telken téglaépítésű épület kapott helyet.


Autónknak egy nm-es garázs adhat otthont. Keressen a városközpontban téglalakást, de a központtól pár percre már családi házat is megvásárolhat. Média Williams Televízió Érd és környéke InfoSzentendre P. Info Tápió Kultúra Zsámbéki-Medence Regionális Hírmagazin P. A szobás, összkomfortos ház belső terei kifogástalan állapotban vannak.


Eladó ház pest megye jófogás

Szépérzékről árulkodó burkolóanyagok találhatók a szobákban és a kisebb helyiségekben egyaránt. A nyílászárókat mindenütt jó szigetelést biztosító és esztétikus megjelentést kölcsönző műanyag ajtókra és ablakokra cserélték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések