2018. június 19., kedd

Gépjármű műszaki vizsga hatósági díjai

Az árak tájékoztató jellegűek, árlistánk visszavonásig érvényes. Műszaki vizsga Csepel, műszaki vizsgáztatás 21. Budapest, Soroksár, autóvizsga Erzsébet, autóvizsgáztatás Kispest, eredetvizsgálat Budafok, eredetiségvizsgálat Ferencváros, eredetvizsga Halásztelek, műszaki. Teljes körű ügyintézést és a gépjármű átvizsgálását a műszaki vizsga paraméterei alapján. Az átvizsgálás konkrét hibajavítást nem tartalmaz.


Kivéve persze, ha egyéb más okból Hatósági vizsgára kell vinni a járművet, melyekről ITT írtunk bővebben. Felülmúlta a várakozásomat. Nemzeti Közlekedési Hatóságnál – akkor sem, ha lejárt a műszaki vizsga. Azt hittem, hogy kérdésemre pár napot kell várni, de szinte pár órán belül válaszoltak a kérdésemre, és ami fontos volt számomra, utána is nézett a szakértőjük. Gépjármű átírás költségei - illeték!


Információk, vizsgaállomások hasznos tanácsok, emlékeztető! Thank you for rating this article. Méhelyünk korszerű műszerekkel és berendezésekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a járművén a lehető legpontosabb méréseket végezzük. Ft: Tehergépjárművek (hengerűrtartalom) kis tehergépkocsik t-ig: 20. A műszaki vizsgára bocsátás alapfeltétele, hogy az Ön autója ennek megfelelően rendelkezzen azokkal a tulajdonságokkal, amelyek a megfelelés alapját képezik.


A műszaki vizsga mindig is egy fontos lépés egy új jármű vásárlásakor, hiszen ameddig nincs érvényes műszaki. Ft az előre meghatározott díj. Ha azt tapasztalo hogy egy műszaki vizsga állomás hatósági áremelkedésként álcázza a saját vizsga árának emelkedését – kérlek ne dőlj be neki! A Suzuki Érdnél márkafüggetlenül, rendkívül kedvező áron végezzük el gépjárműve esedékes műszaki vizsgáját. Jelentkezzen be most, kényelmesen, akár online.


A hatósági műszaki vizsga ár 16. Ft és erre jön még rá az az összeg, amiért a műszaki vizsga bázis a műszaki vizsga előtti műszaki vizsga átvizsgálást elvégzi. Mondhatnánk úgy is, garantálja a műszaki vizsga sikerét. Az általunk felkészített gépjármű üzembiztos lesz, amely megfelel a műszaki vizsga minden követelményének.


Fény derülhet arra, hogy gépkocsi fékrásegítője hibás, esetleg a fékpofák, féktárcsák, fékbetétek vagy fékdobok rossz állapotban vannak. Nagyjából egy órát vagy másfelet kell várniuk, aztán mehetnek is a friss műszaki vizsgával. A gépjármű adatainak ellenőrzésére vonatkozó hatósági eljárás díj: 10. Ft „E” rendszám esetén pár rendszámtábla költsége: 13. Mkategória, személygépkocsi: 16.


Nkategória, könnyű tehergépkocsi: 17. OOkategória, utánfutó, lakókocsi: 10. A fizetendő díj tartalmazza a gépjármű előzetes műszaki átvizsgálását (közlekedésbiztonsági felülvizsgálat), a hatósági műszaki vizsga díját, valamint a környezetvédelmi vizsgadíjat (régi zöldkártya)! A honlapunkon szereplő összes műszaki vizsga ár már tartalmaz egy előzetes átvizsgálási költséget is. Azt, hogy a műszaki vizsga előtt teljes körűen átnézik a te autódat, így garantáltan nem veszítheted el a befizetett műszaki vizsga díjat!


Ajánlatunk felkeltette érdeklődésedet? Nálunk a legfőbb szempont, hogy a levizsgáztatott járművek a következő vizsga időpontig teljesen megfeleljenek minden műszaki követelménynek. Az általunk biztosított technológiának köszönhetően biztonságosan utazhat Ön és kedves családja is egyaránt. A vizsga hatósági díját, 16. Ft-ot, és a környezetvédelmi vizsgálatot is TARTALMAZZA AZ ÁR!


Javításkor kedvező árajánlatot kap tőlünk munkadíjra és alkatrészre egyaránt! Ezen kívül, magánszemély esetén szükséges még az adott periódust igazoló kötelező biztosítás befizetését igazoló csekk, valamint cég esetén ezen felül aláírási címpéldány, valamint cégkivonat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések