2018. június 6., szerda

Eladó ház újudvar

Eladó ház újudvar

Eladó házat keresel Újudvaron? Havonta több millióan választják az ingatlan. Kiváló vétel akár befektetési lehetőséget kereső vevőknek, akár lakhatást keresőknek egyaránt. Nagykanizsa vonzáskörzetében.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A padláson további két helység kialakítható. Bővítésre van lehetőség. Az előkert be van kerítve.


Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! A ház részben alápincézett. A telken található még egy új építésű lakóház, mely két szintes, valamint egy 1m2-es melléképület garázsnak tárolónak kialakítva.


Eladó ház újudvar

Ezen az oldalon láthatja az összes újudvari eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Az ingatlan főút mellett helyezkedik el.


Víz, villany az épületben. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Megvan az igazi, de hitelre van hozzá szükséged?


Ismerd meg az ingatlan környékét is! Megmutatjuk, hová és hogyan tudod elvinni gyermeked óvodába vagy iskolába. Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


A 1nm nagyságú ingatlan részle oszlik el. A földszinten taláható egy nagy méretű tároló, valamint egy garázs, melyek az ingatlanon belül is megközelíthetőek, az első szinten egy tágas szoba, a konyha, a hozzá tartozó kamrával, valamint egy WC, míg a második emeleten teljes értékű. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó újudvari ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Nagy előszoba, hálószoba, konyha, tágas terasz, nm száraz pince helység, tároló található a címen.


Mezőkövesdi eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep. Díjmentes hitelügyintézés. Nyílászárói szigeteltek, műanyag szerkezetűek, azok redőnnyel ellátottak.


Fűtési rendszere konvektoros gáz fűtés, a meleg vizet hőtárolós gáz bojler állítja elő. Közmű ellátottsága teljes, valamennyi közmű az épületben bekötve található meg. Zala megyében, Újudvaron eladó családi ház egy telken. Keresési eredmény családi ház dömös eladó és kiadó közé tartozik.


Eladó ház újudvar

Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Kétegyháza, Nagy Sándor u. A fürdő és a wc külön helyiségben vannak kialakítva. A telek kelet-nyugati irányban húzódik, az utcafronti ablakok nyugati irányba néznek. A Lido Home Keszthely munkatársai örömmel várják a kedves ügyfeleket, tágas, modern irodájukba.


Egy frissítő kávé vagy tea mellett megbeszélhetik velünk, hogyan tudunk majd együttműködni elképzeléseik megvalósításáért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések