2018. június 11., hétfő

Mlsz elnöke 2018

Miniszterelnöki fogadás a stadionavató előtt. Tíz emberrel is veszélyes volt a Hosszúhetény - videó összefoglaló. Lánycsók a soros bajnokiját a labdarúgó AutóCity Volkswagen Baranya megyei másodosztályban Hosszúhetényben, de az emberhátrányba kerülő hazaiaknak is volt néhány szava a meccshez. Megyei gyerekcsapatok szurkoltak a Groupama Arénában.


A T-Szol és a Tatabányai Gyémántfürdő támogatásából, az MLSZ megyei igazgatóság szervezésében év alatti tatabányai és megyebeli gyerekek utazhattak Budapestre a Magyarország-Azerbajdzsán EB selejtező mérkőzésre. Csende Sándor az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság Versenybizottságának elnöke. Török Gábor, az MLSZ Női Bizottságának elnöke , a szövetség elnökségi tagja a noifutball. FIFA játékszabály és játékvezetői technika, illetve taktika oktatója (instruktora), különféle bizottságának tagja.


Az MLSZ Nemzetközi osztályának munkatársa. Kisalag SC elnökét november 18-án, hétfőn órától, Fóton, a kisalagi temetőben (Rév utca) helyezik örök nyugalomra. Szebeni Ferencet, a Pest megyei IV. Műfüves pályát avattak Mórágyon. Süli János tárca nélküli miniszter, a Tolna Megyei Labdarúgó-szövetség elnöke , és Gellei Imre korábbi szövetségi kapitány.


Magyar Labdarúgó Szövetség Minden jog fenntartva! Somogy megye játékvezetőinek. Október 3-án, szerdán, életének 74. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft.


MLSZ Elnökét, hogy a szakmai beszámolót elfogadásra terjessze a Küldöttközgyűlés elé. Hiába volt a szövetség elnöke tökéletesen tisztában a helyzettel, jól láthatóan mélyen felháborították az ábrákkal illusztrált. A Versenybizottság elnöke és a Fellebbviteli Bizottsági tagok vonatkozásában a Fellebbviteli Bizottság elnöke. A Fellebbviteli Bizottság elnöke vonatkozásában az NB III bajnokságot érintő eljárásban az MLSZ Főtitkára, egyéb eljárásokban a megyei társadalmi elnök jogosult.


Mlsz elnöke 2018

Kápolnásnyéki Református és Köztemetőben kerül sor. Magyar futballsiker: FIFA-alelnök lesz az MLSZ elnöke. Lehet nevezni a futsal tornákra. Szita Károly MLSZ SMI Társadalmi elnök köszöntötte a díjazottokat és a megjelenteket.


Csányi Sándor elismerte, hogy hiba volt Leekens kinevezése, az ő hibája. Hivatalos közlöny MLSZ szervezésű országos Up. Eddigi munkája alapján úgy ítéltük meg, hogy Storck úr megérdemli a bizalmat, meg akartuk adni a lehetőségét, hogy ne csupán néhány hónapra előre tervezhessen munkája során. Az egyik legnagyobb eredménye a munkájának, hogy bátran nyúl az olyan fiatalokhoz, mint Nagy Ádám és Kleinheisler László.


Mlsz elnöke 2018

Vereség Cardiffban, fókuszban a Nemzetek Ligája rájátszása. Férfi A-válogatottunk nem tudott pontot szerezni utolsó Eb-selejtezőjén Cardiffban, a walesiek ászai, Bale és Ramsey remek napot fogtak ki, előbbi gólpasszokkal, utóbbi gólokkal járult hozzá csapata győzelméhez. Puskás Akadémia–Mol Vidi FC mérkőzés után történtek kapcsán. Az ülésen több meghívott, köztük dr. Lemondott posztjáról Carlo Tavecchio, az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) elnöke.


A éves sportvezető távozását rögtön azután kezdték többen követelni, hogy múlt hétfőn a válogatott elbukta a Svédország elleni világbajnoki pótselejtezőjét, így nem jutott ki a jövő évi oroszországi tornára. A korosztályos magyar labdarúgó-válogatottak mellett dolgozó erőnléti edző szerint ennek ellenére a fejlesztésben nincs nagy hátrányunk: ha nem is az európai topszintet képviseljük, ott vagyunk az élbolyban. Valaki blogja bejegyzései MLSZ _ elnöke témában.


Huffnágel Pista: Miért halaszthatatlan, hogy a kormány ratifikálja az Isztambuli Egyezményt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések