2018. június 29., péntek

Logisztikai ügyintéző tanfolyam

Logisztikai ügyintéző tanfolyam

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyamunkat Budapesten indítjuk MOST kedvezményes áron hétvégén és hétköznapi időpontokban is. Ha lakhelyéről szeretné teljesíteni a képzést, vagy jelenleg is a kereskedelem és szállítmányozás ezen területén dolgozik, de képesítése még nincsen meg, annak sincsen akadálya. Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson. Tanfolyam , szakképzés, felnőttképzés Az OKTÁV Továbbképző Központ több évtizede áll a felnőttképzés szolgálatában. Fő tevékenységi területeink: szakképzés és továbbképzés egyéni jelentkezők, vállalati és intézményi megrendelők számára, továbbá vizsgaközpont és szakgimnázium működtetése.


Jelentkezzen és szerezzen versenyképes szaktudást! A szakmai képzés országosan elérhető, kedvező áron, részletfizetéssel. Mit csinál egy logisztikai ügyintéző ? A szakképesítés megnevezése: Felsőfokú logisztikai menedzser. Egy rövidebb, lényegre törőbb, de önmagában is elegendő tudást adó verziót is a tételekből, ami kiváló segítséget nyújt akkor is, ha már csak hetek vagy napok vannak hátra a vizsgáig. Mert nem csak a tanfolyam ideje alatt fogjuk a kezed: Karrier tanácsadás szolgáltatásunkkal a beiratkozás előtt, közvetítő partnereink segítségével pedig a. Ezen felül pedig nemcsak termékek szállítmányozásával foglalkozik, hanem biztosítja a megfelelő információáramlást is a felek között.


Segítünk dönteni a legjobb logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tanfolyam kiválasztásában. OKJ-s logisztikai és szállítmányozási ügyintéző képzés. OKJ Képzések, OKJ Tanfolyamok.


Logisztikai ügyintéző tanfolyam

Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft. Jó egy olyan klasszikus, nagyhírű gimnázium padjaiban ülni, mint a Vörösmarty Gimnázium. Bárhol is dolgozzon, egyfelől ismernie kell az adott terület napi szintre, sőt órára, percre lebontott termelési igényeit, másfelől össze kell hangolnia az egymás utáni feladatokat.


Logisztikai ügyintéző tanfolyam Budapest: A linkelhelyezési, képzési bemutató feltöltéséhez regisztráljon. Magyar Logisztikai , Beszerzési és. Az elhelyezkedési esély nagy, mivel a logisztikai és szállítmányozási ügyintéző szakképesítés, illetve a hozzá kapcsolódó rész szakképesítések széleskörű területen történő elhelyezkedést tesznek lehetővé.


OKJ-s szakképesítéseink nagy részét a munkaerőpiacon legkeresettebb pénzügyi területen kínáljuk. Tanáraink figyelemmel kísérik az innovatív oktatási lehetőségeket, így nemcsak szakmai ismeretanyaggal, hanem élvezetes tanórákkal is gazdagodhatnak a KOTK képzéseiben résztvevők. A logisztikai álláshirdetések száma igen magas. Együttműködés alapján a partnerintézmény az Európai Levelező Oktatási Kft.


OKJ képzések hatalmas kedvezményekkel, havi kamatmentes részletfizetéssel! OKJ tanfolyamainkhoz több nyelvű bizonyítványt is kérhetsz! Négy féléves, ingyenes logisztikai és szállítmányozási ügyintéző szakképzés. Szerezz OKJ bizonyítványt a tanfolyam végén javítsd esélyeid a munkaerőpiacon! A képzésben résztvevők a szoftvert otthoni gyakorlásra is használhatják, akár saját gépükön (kizárólag tanulási célra).


Logisztikai ügyintéző tanfolyam

A tanfolyam során a piac egyik legnépszerűbb bérszámfejtő programját, az RLB szoftverét használjuk. Válogass több tízezer kedvezményes képzés közül. Társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam – Bérszámfejtés, nyilvántartások vezetése, iratok rendszerezése, kezelése. Amennyiben érdeklik Önt az előbb felsorolt feladatok, és szeretné ezeket a legképzettebb társadalombiztosítási ügyintézők egyikeként elvégezni, ne várjon tovább, jelentkezzen képzésünkre! A képzés időtartama két év helyett csak egy év, ha a jelentkező kereskedelem ismeretek ágazati szakmai érettségivel rendelkezik.


A főváros központjában elhelyezkedő intézménycsoportunk immár éve támogatja magánszemélyek és szervezetek ismeretszerzési, önmegvalósítási törekvéseit. Vásárosnamény, Rákóczi út 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések