2018. június 22., péntek

Kiadó lakás kőbányakispesten

Kiadó lakás kőbányakispesten

Havonta több millióan választják az ingatlan. A legfrissebb kiadó , eladó lakások, Budapest, Kispest. Ingyenes visszahívási lehetőség minden lakás hirdetés esetében.


Kiadó lakás kőbányakispesten

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Két szobás lakás a KÖKINÉL hosszú távra kiadó. ILLETVE 1-GYERMEK SEM AKADÁLY. Bútorozott, gépesített.


A bérleti díj tartalmazza a közös költséget, a gáz díját. Dohányzás és kisállat tartása megbeszélés kérdése. Kerületben, Kispesten az Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Kossuth utcánál egy klasszikus panel építésű, szobás, alacsony rezsijű lakás.


Leginkább hosszú távra kiadó , megtekintés után akár azonnal is költözhető. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Eladó szobás lakás a XIX. A lakáshoz egy m2-es saját tároló és egy m2-es kertrész tartozik. Ezen az oldalon az ön által kiválasztott városban, Budapest X. Szűkítheti a találati listát további alkategóriákra, panellakás, téglalakás, társasházi vagy önkormányzati lakás , attól függően, hogy milyenek az igények, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval.


Are you searching for an apartment or room for rent? Find it on the leading Hungarian rental website. Apartments, houses and rooms for rent located in all bigger cities of Hungary.


Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket! Akár eladó, akár kiadó lakások után kutat, oldalunk egész országra kiterjedő keresője vagy e-mail értesítői megkönnyítik majd a dolgát. Erkélyes, egyedi mérős, ingyenes parkoló a ház elött.


Maximuk főnek kiadó , és max kutyusnak. Kispest (XIX. kerület) területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Felújított, bútorozott, azonnal költözhető. Kispesten közel a 3as metró Kőbánya-Kispest Kökiterminál végállomásához egy szobás panellakás egyik különbejáratú igényesen bútorozott szobája.


Kiadó lakás kőbányakispesten

A lakás első emeleti, parkra néző, jól felszerelt: nagy hűtő, mosógép, mikró, wifis internet. Alleetól és a 4-es metrótól. Kispest-Óvárosában eladó egy generációs, szintes, bal telekhatárra épült, jó állapotú családi ház. A lakás teljesen külön bejáratú, de igény esetén összenyitható. Kiadó Lakás Szabolcska Mihály utca.


Az alsó szinten egy tágas nappali, háló, nagy. Kőbánya-Kispesttől gyalogosan percnyire, a város középpontjától gépjárművel percnyire helyezkedik el. Kuruclesi út erdő melletti részén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések